July 2, 2018

Praetor's Orders: Boots on the ground!

Here we follow the build-up progress of two Horus Heresy Legions preparing for Armies on Parade 2018! How shall War Head troopers Ollie (Alpha Legion) and Noa (The Emperor's Children) manage their timetables during the summer, and how are their entries going to fare in the competition at Warhammer Helsinki? Tune in to find out!

30K-rakentelukimaramme on viimein alkanut tuottaa valmiita yksiköitä ja seuraavien kuvien avulla paneudutaankin ensimmäisiin lopputuotteisiin! Ollin tulevan Alpha Legion -armeijan konvertoitu veteraaniryhmä ja Apothecary astuivat ensimmäisinä kameran eteen odottamaan Rhino-kuljetusta kohti etulinjaa.
Makeisiin Space Marine -figuihin kuuluu mun mielestä ehdottomasti, että figut ovat tunnistettavia ja yksilöllisiä, oli kyse sitten haarniskan henkilökohtaisesta heraldiikasta, tunnusomaisesta aseistuksesta tai muista persoonallisista yksityiskohdista. Veteraaneihin toisistaan erottuva lookki toimii tietysti erityisen hyvin. Ollin figuissa on monenlaisia värivaihteluita, freehandeja ja custom-varustusta luomassa toivottua efektiä.
Veteraaniryhmällä on kannossa myös erikoisaseistusta ja Hydra-Vexilla. Beissausteemaksi on valikoitunut ruostepölyinen aavikko, mistä saa hyvän weathering-efektin kylmäsävyisiin haarniskoihin.
Ryhmän mukana palvelee myös konvertoitu Legion Apothecary.

Joka figuun on tehty makeita legioonafreehandeja ja muuta insigniaa.

Weathering ja battle damage on iso osa "realistissävytteisten" figujen tunnelmaa. Olli lupasi myös kirjoitella piakkoin pientä step by step -ohjeistusta ja maalilistaa samankaltaisen lookin imitoimiseen!

Ensimmäiset yksiköt ovat nyt valmiit ja jatkoa seuraa! Mutta mitenköhän Noan Emperor's Childrenit etenevät?

No comments:

Post a Comment