June 18, 2017

Wrathful Descent ResultsInspiroiva figuviikko on tullut päätökseensä - lauantaina julkaistiin odotettu 40K:n kahdeksas sääntölaitos ja sunnuntaina päästiin taas Horus Heresy -miljööseen kolmen kierroksen turnauksessa! Isot kiitokset kaikille Fight Clubilla viikonlopun aikana pelaamassa ja shoppailemassa vierailleille!

Turnausvoiton veivät tällä kertaa viekkaat Alpha Legion -operaattorit nopeine iskujoukkoineen ja phosphex-tykistöineen, kun taas Custodian Guard -eliittijoukot ja raivokkaat Space Wolffit miehittivät muut Top3-sijat. Paras Armeija -kunniakirjalla ja sankaribeissisetillä palkittiin Riku Länsinevan vaikuttava (ja ihailtavan symmetrinen!) Mechanicum-kokonaisuus.

Final Standings

1. Harri Hokkanen, Alpha Legion 48
2. Oskari Holm, Talons of the Emperor 39
3. Jarkko Syrjälä, Space Wolves 38
4. Sampsa Lahti, Death Guard 35
5. Antti Halonen, Space Wolves 35
6. Roni Landgren, Imperial Fists 31
7. Riku Länsineva, Mechanicum 30
8. Eetu Torikka, Imperial Fists 29
9. Noa Kaistinen, Iron Warriors 27
10. Jarmo Airaksinen, Emperor's Children (varapelaaja)

Paras Armeija: Riku Länsineva, Mechanicum
Crusaders-matkaajatunnustus: Syrjälä & Länsineva, Pori
Wrathful Descent -bonusarvonnan voittaja: Oskari HolmHorus Heresy -turnausten pariin palataan jälleen elokuussa - sudit viuhumaan!

June 8, 2017

Age of Sigmar Tournament GalleryPääsin sunnuntaina pelaamaan ensimmäisen turnauspelini Age of Sigmaria, kun sota kaipasi yhtä miestä varapelaajaksi - kaivoin vitriinistä sekalaisen valikoiman Ollin viheliäisiä demooneja parin tonnin armeijalistan tarpeisiin ja kävin toimeen! En ollut pelannut Sigmarin aikaa ensimmäisten testipelien jälkeen noin vuoteen, mutta matalan aloituskynnyksen pelisysteemi tarjosi sujuvan kokemuksen, jossa itse sääntökirjaa ei tarvinnut montaa kertaa pälyillä. Taistelu Eetu Torikan Stormcast Eternaleja vastaan oli verinen ja loppuun asti tasainen, kun onnistuin aloittelijan tuurilla voittamaan kaikki vuoroheitot. Mogasin lopuksi chargaamalla nuhaisen Beast of Nurglen tappeluun vaikka sen olisi vain pitänyt liikkua taistelun ohi objektiiville, mikä maksoi pelin, mutta oli hyvä oppimiskokemus! Age of Sigmar oli keveydessään ja sujuvuudessaan vallan hauskaa ja teen kyllä varmasti sitäkin varten jonkin pienen armeijan tulevaisuudessa.

Turnauksen voittivat puhtaalla recordilla Karri Kauppilan Nagash-vetoiset epäkuolleet, jotka onnistuivat peittoamaan Pekka Koskivirran Tzeentch Demonit finaaliottelussa. Armeijoissa nähtiin varsin hyvin vaihtelua, vaikka viime hetken pelaajakato jättikin monta turnauspöytää tyhjäksi. Toivon mukaan saadaan ensi kerralla entistä enemmän jengiä fantasiaskirmishin pariin!


  

June 3, 2017

WH40K 8th Edition Launch Raffle!

Haluaisitko aloittaa 40K:n kahdeksannen laitoksen uudella armeijalla, siistillä Kill Team -hankkeella tai persoonallisella konversioprojektilla? Yksi Dark Imperium -boksinsa War Headilta ennakkovarannut onnekas saa tilauksensa mukaan Genestealer Cult -tunnelipartion ajoneuvoineen ja maalausoppaineen! Ennakkovarauksen voi jättää nettikaupan kautta, sähköpostitse tai myymälässä - voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti kesäkuun loppuun mennessä. Onnea matkaan!

Warhammer 40K 8th Edition -julkaisutuotteet ennakkovarattavissa