August 31, 2020

The Iron Arm
These Sons of Medusa were one of the forces created in secrecy for War Head Civil War, our crew's traditional tournament for annual bragging rights. The event has been more than just a gaming day with the closest hobby friends, as it's always a premiere stage for new armies usually built and painted unbeknownst to other participants. The thrill of showing off your new work and facing other fresh forces are brilliant additions to the casual warfare on the tabletops!

Ollie had painted the Assault Terminators as a colour scheme proto years ago, and later on decided to expand the squad into a full tournament force. The bright greens were toned down with rusty weathering and dusty basing, introducing some grim realism into the otherwise vibrant palette.

Ollin vanhempi Sons of Medusa -iskujoukko pääsi viimeinkin valokeilaan ja kameran eteen! Tunnelmallisesti weatheroitu jengi teki ensiesiintymisensä taannoisessa War Head Civil War -turnauksessa ja säväytti kestävyydellään ja tuhovoimaisella tykistöllään. Iron Hands Successor Chapterin joukoissa on paljon tehokkaita, pääasiassa osavalinnoilla aikaansaatuja yksityiskohtia, jotka tuovat kokonaisuuteen persoonallisuutta ja kulttuuria.

Kokenut ja karaistunut Sons of Medusa -kapteeni palaa Marsiin tehdyltä diplomaattimatkalta henkivartijoidensa ympäröimänä.

Figu on konvertoitu Techmarine-pohjalta erilaisin bionisin yksityiskohdin.


Kovia kokenut pudotuskapseli kantaa jaoston kirkkaita tunnusvärejä.


Muinaisin reliikein varustettu terminaattorikomentaja kantaa niin ikään Techmarine-henkistä lisävarustusta.

Tummanpuhuva figu tuplaa itseasiassa johtajana Ollin 30K Iron Hands -armeijassa.


Taktinen veteraaniryhmä jalkautuu tehtävälle kaupunkiin.


Vaikka panssarien värisävyt ovat kirkkaita, on armeija säistetty tunnelmallisesti ja maanläheinen sävytys tuo figuihin uskottavuutta. Kaikkia armeijan figuja Techmarineita lukuunottamatta on myös kokoamisvaiheessa hiukan korotettu sääristä true scale -periaatteen mukaan.


Kersantin reppuun tehty pintle-mounted Meltagun jättää tämän kädet vapaaksi tulitoiminnan koordinoinnille.


Kessun läppärissä pyörii tietysti Windows.


Iron Hand -successoreille sopivaa teknofiilistä korostamaan on ryhmän kaikkien jäsenien kypärissä ylimääräiset tähtäinlaitteet.


Grav-Cannon ottaa vastaan tulialuekäskyn.


Armeijan ensimmäiset figut olivat riehakkaat Assault Terminatorit.


Figuja on väännetty dynaamisempiin asentoihin green stuffin avulla.


Myös näistä valiojoukoista löytyy erilaisia bionisia osia. Rujommat Storm Shieldit on lainattu Bullgryneiltä.

Ryhmään mahtuu Thunder Hammerien lisäksi myös Lightning Claweja.


Armeijan Dreadnought on varustettu tulitukirooliin.


Myös talsijaan on haettu liikehtivämpää combat stancea tavanomaisen haara-asennon sijaan.


Myös Dreadnoughtin olkapanssarissa komeilee chapter-symboli.


Armeijan eliittiosat matkustavat taisteluun suunnattoman Land Raider Redeemerin uumenissa.


Lyhyen kantaman aseet tukevat vaunun roolia rynnäkköpanssarina.


Tankin tunnusomaiset raidat erottavat sen komppanian muista Land Raidereista.


Ollin Thunderfire Cannonit kylvivät tuhoa koko Civil Warin ajan.


Techmarinet ovat virallisia tykkimiesfiguja, mutta kanuunoiden lavetit on itseasiassa rakennettu Kataphron Destroyereista.


Kokenut Space Marine -kapteeni toi Marsista mukanaan myös Adeptus Mechanicuksen delegaation. Aloittelevan Magoksen Expeditionary Unit tutustuu Astartes-taistelutoimintaan komennuksensa ajan ja suojaa samalla Techmarineiden selustaa.


Figut on konvertoitu vanhasta Citadel-raudasta nykyaikaisin lisäosin. Magoksen itsensä pohjana on Vampire Counts Necromancer.


Etulinjan eliitti valmiina rynnäkköön!


Kapteeni ottaa osaston komentoonsa. Pudotusalue ja kaupungin keskusta on turvattava!


"Purge the weak!"

August 30, 2020

Brushes High

As the action on the tournament front has decelerated during the pandemic season, we've focused in improving our store section and producing miniatures for both our own armies and for our customers playing at home! Introducing new product groups is exciting and also beneficial for our own projects as we get to try out fresh mediums and techniques. Here's a few examples of the commission projects we've produced during the summertime!

Koronakevään ja -kesän hiljennettyä Fight Club -turnaustoiminnan olemme Pasilassa keskittyneet figujen sutimiseen ja myymäläosastomme kehittämiseen! Uusien tuoteperheiden lisäys valikoimaan on ollut jännittävää myös kauppiaalle ja olemme samalla päässeet vastaamaan konkreettisesti asiakkaidemme tuotetoiveisiin ja palautteeseen. Henkilökohtaisten projektien ja maalauskomissioiden tuottamiseen onkin nyttemmin saanut ihan uutta maustetta esimerkiksi AK Interactiven, AMMO by Mig Jimenezin ja tietysti Green Stuff Worldin laadukkaista harrastetuotteista; päivitämme parhaillamme 40K-demopisteemme figuja ysiedikan linjan mukaiseksi ja tulevissa joukoissa on käytetty monenlaisia uusien tuotteidemme mahdollistamia kikkoja. Alla on kuvalistattuna muutamia viime aikoina valmistuneita komissiohankkeita!

Ultramarineita
Muuan asiakas on maalauttanut meillä nyt muutaman yksikön 40K Ultramarineita ja viimeisimpien vahvistusten myötä kokonaisuus alkanee olla jo pelikelpoinen. Uusi Redemptor Dreadnought on erityisen vaikuttava maalauskohde ja antaa hyvää tulitukea nopeasti eteneville iskujoukoille.


Armeijan muut osat ovat olleet Primaris-teemaisia, joten siihen oli erityisen hauskaa maalata klassinen, sympaattinen Assault Squad!

Age of Sigmar -puolella valmistui Slaanesh-teemaista Kaaosta demoniliittolaisineen. 


Tummanpuhuvat ritarit olivat varustautuneet raskain peitsin ja kilvin.


Kirotuissa kilvissä kirkuivat langenneet sielut.


Figut tulivat osaksi olemassaolevaa armeijaa, joten niiden tuli noudattaa asiakkaan luomaa väriteemaa. Koetimmekin mätsätä käytetyt sävyt ja tekniikat mahdollisimman hyvin alustojen yksityiskohtia myöten.


Vanhemmat Chaos Warriorit toimivat edelleen hyvin osana Sigmar-kaaosarmeijaa.


Kuolevaiset olivat mananneet tuekseen kuolettavia Daemonetteja.


Slaaneshin pinkkiä ja kultaa kontrastoivat tummat luuosat ja tietysti louhikkoiset alustat.


Toiselle asiakkaalle prepattiin, rakennettiin ja maalattiin Greywater Fastness -armeija päästä varpaisiin haarniskoituine kääpiösotureineen. Ehdotimme kokonaisuuden beissausteemaksi kallionrinnettä, jossa olisi vähän sammalta ja muuta kasvillisuutta väriksi.


Osaston runkona on käytetty kustannustehokkaita Start Collecting! -bokseja, joita täydennettiin parilla lisärykmentillä ja Gyrocopterilla.


Noesta tummuneissa haarniskoissa on punaisia upotuksia ja kultaisia riimukohokuvioita. Jalkaväkijoukkoihin kasattiin myös pari komentoryhmää.

Kääpiökaivantojen ilmavoimia vuoristosolan yllä.


Modernien kääpiöiden sotisovat tekevät niistä kasvottoman uhkaavia ja varsin uskottavia linjajoukkoja!


Mukana on myös pari alempiarvoista sankaria järjestämään rivistöjä.


Hiljattain valmistui myös setti nykyaikaista Mechanicus-maastoa, jonka korotetut kulkuväylät ovat tulleet suosituiksi erityisesti Kill Team- ja Necromunda-pelaajien keskuudessa.


Valtavien generaattorien keraamisten levyjen välistä hohkaa lämpöä Servitorien kulkiessa aluepartiossa.


Pigmenttipuuterit ja pienet yksityiskohdat tuovat lisäfiilistä. 


Modernien muovimaastojen parhaita puolia on niiden monikäyttöisyys ja modulaarisuus.


Toivottavasti maastot pääsevät pian tosikäyttöön pandemiasta huolimatta!


Marko Haation massiiviseen Dune Scorpions -armeijaan on lisätty joukkoja säännölliseen tahtiin - viimeisimpiin lisäyksiin kuului vaunuja, lentokoneita ja tuhovoimaisia Assault Centurioneja. Saa nähdä, minkälaisia lisäyksiä uusi Codex: Space Marines tuo tullessaan!


Myös taannoin tuottamaamme Eldar Aspect Hostiin on tehty monta lisäkeikkaa. Parasta maalaajalle on tietysti, kun kokoelmaansa aktiivisesti pelaava, tyytyväinen asiakas tilaa vahvistuksia myöhemmin.


Yllä esitellyn kaluston lisäksi teimme tovi sitten myös jalkaväkeä ja Avatarin.


Horus Heresy -intoilija Miika Kalliokarille taas konvertoitiin ja maalattiin yksikkö Blood Angels -valiojoukkoja. Dawnbreaker Cohortin pohjalla käytettiin Sanguinary Guardia sekä Forge Worldin ja Conversion Worldin hartsiosia.


Blood Bowl -kenttiä dominoimaan taas maalattiin joukkue modernimpiä muovihaltioita. Taustalla Noan Emperor's Children -osasto odottelee ensimmäistä taistelutehtäväänsä.


Yksi kesän hauskimpia keikkoja oli Lord of the Rings -lohikäärme, jota varten asiakkaalla oli selvä visio ja tarina. Tummanpuhuva otus oli hiljattain muuttanut Moriaan kaivannon suunnattomien rikkauksien perässä ja teimmekin figun alustan fluffiin sopivaksi. Yhteen kallionkoloon piilotettiin myös hukkuneita kääpiöiden kulta-aarteita viitteeksi asiakkaan toimittamiin referensseihin.


Kauden erikoisimpiin projekteihin taas lukeutuivat nämä pojat valtaistuimillaan. Parikymmentä senttiä korkeat hahmot kasattiin garage kit -tyylisistä irto-osista ja maalattiin (meille vähän epätyypillisen) kirkkain sävyin. Näissäkin päästiin noudattamaan asiakkaan toimittamia referenssikuvia sormusten ja korvakorujen värejä myöten. Tervetullut välipala kaikkien sotapelien epätoivon ja hävityksen keskellä!

Meillä on kirjoitushetkellä maalausjonoa syyskuun loppupuolelle, jonka jälkeen voidaan aloittaa uusia hankkeita. Jos sinulla on maalipintaa tai rakentamista kaipaavia miniatyyrijoukkoja, osoita tarjouspyyntö sähköpostitse osoitteeseen contact@gowarhead.com!