March 6, 2013

Astartes Day part II

War Headin eka Astartes-miitti helmikuussa oli äärimmäisen jees, joten järkkäsimme hetimmiten toisen erän! Viisi mariiniarmeijaprojektia sekä vierailevat tähdet saivat jatkoa tohinalla. Maalailun hedelmistä on omat kuvat odottelemassa, mutta heitän alle muutamat fiilistelyt hauskasta maalauspäivästä! Aika monet lukijat ovat kiitelleet meininkiä ja kertoneet saaneensa inspistä omiinkin projekteihinsa, mikä on tietty mahtava kuulla. Ukkoja maaleihin vaan, siinä tekee palveluksen sekä itselleen, että vastapelaajille!

World Eaterien verenhimoinen jalkaväki ryhmittyy kohti viimeistelyaluetta. Ollin Pre-heresy -teemainen, Chaos Space Marines -sääntöjä käyttävä armeija alkaa pian olla pelikunnossa. Fight Clubissa on jo otettu pari testipeliä fluffiteemalla historialliset World Eaterit vastaan Ollin kaverin Noan vastaavasti Pre-Heresy -teemaan keräillyt Iron Warriorit. Siistiä meininkiä!

Maalailut käynnissä. Meidän Pelikaupalta tuttu frendi Martin tuli myös pyörähtämään ja vaihtamaan kuulumisia.

Kunniavieraana Astartes-miitissä oli Juha, joka oli juuri palannut New Yorkin reissultaan. Kaverin mahtavasta aavikkosävyisestä Marine-teema-armeijasta olisi siisti tehdä tarkempikin artikkeli, sillä Juha oli kehitellyt makeat taustatarinat ja konversiot uudelle projektilleen. Päivän henki näkyi hienosti myös vaatetuksessa... Respect!

Kola-Olli ja pikamaalauksen perusteet. Kokemus on osoittanut, että Ollin "hyvää pelipöytätasoa"-maalaustahti on ainakin 200 pistettä tunnissa.

Hesen kevät on projektirintamalla ollut örkkien ja Sons of Horus -porukan hallitsema. Armeijat kasvavat hiljalleen ja etenkin vihernahoista on lähiaikoina luvassa pari kovaa postausta. Keep your eyes peeled...

Edu viimeisteli miitissä palkkamaalauskomission viimeisiä figuja, uusia kaaoksen kultisteja starter-boksista.

Juha toi NYCistä jenkkifiilistelijälle maistuvia tuliaisia, US Armyn kenttämuonapakkauksista tuttuja Skittlesejä sekä Jelly Belly -brändin joka maun rakeita! Ollin juuri valmistunut Coteaz pääsi ekana palalle.
Johanneksenkin Mortifactor-hanke on lähtenyt rullaamaan mallikkaasti! Ekat figut ovat olleet lähinnä väriteeman ja tekniikan hakua, mutta nyt palaset ovat loksahtaneet kohdalleen. Armeijan pääosin taktisista Marineista koostuva jalkaväki tullaan rakentamaan kokonaan metallisista Sternguard Veteraneista, Legion of the Damned -bolterjannuista sekä muista erikoisfiguista. Oikea tapa fiilistellä iät ja ajat haaveena ollutta ja nyt pikku hiljaa valmistuvaa Space Marine -iskujoukkoa!

Väriteema on pyritty pitämään simppelinä, mutta smoothina. Johannes on washailun suurin ystävä ja on mun mielestä lähtenyt projektiin juuri oikeanlaisella mentaliteetilla ja panostuksella. Silloin tällöin koetan vähän hoputtaa projektin etenemistä, ettei se vain pääse tyssäämään ennen kuin pelattava lista on kasassa ja maaleissa, mutta Johannes on halunnut kiinnittää huomiota pikkujuttuihin, kuten kypärien linsseihin ja tähtäimiin. Asiaa! Odotan kyllä innolla, milloin kuolemateemainen ja synkkä Chapter valtaa yhden vitriinihyllyn meidän sotahuoneen lasikaapeista.Space Sharkit ottivat jo oman tilansa haltuun... Vielä pari kundia, niin ekat Squadit ovat valmiina. Seuraavaksi maalauslistalla on muutama Drop Pod sekä Aegis-puolustusasemat. Odottelen ajoneuvopintojen maalailua aika innokkain fiiliksin! Tulee olemaan mahtava tunne, kun pääsen peluuttamaan armeijalistaa ekan kerran.

1 comment:

  1. Jokainen maalattu miniatyyri tekee maailmasta paremman paikan!

    ReplyDelete