April 21, 2019

Nature's Lore - Reinforcing the Sons of SnopeIt's been a while since we last heard from the Snope's World, but reinforcements have been stirring in the War Head forward operations base of Lohja. Ollie has been developing the background story of his celtic Primaris Marines and the "park rangers" of the Snope's World have added some paramilitary units to their ranks. These new additions also come with a new Primaris Lieutenant and some serious heavy support...

Ollin Sons of Snope -armeija on huikean tyylikäs Primaris-kokonaisuus, jossa rajattu, maanläheinen paletti yhdistyy luonnonhenkiseen druidifiilistelyyn ja lukuisiin special forces -tyylisiin konversioihin. Land Speederein vahvistettu jalkaväkipataljoona on odotellut tovin vahvistuksia, mutta tänä keväänä Olli on viimein saanut konseptit toteutukseen - tuloksena on planeetan kirkollisväkeä ja raskasta tulitukea vastikään Snope's Worldin kadettikoulusta valmistuneen luutnantin johtamana.

Snope's Worldin löytäjän Lord Drazitinen perillinen Lady Drazitine on liittynyt planeetan kirkollisen kulttiin ja palvelee nyt kaivoskaupungin ylipapittarena. High Priestess Drazitine osallistuu silloin tällöin sotatoimiin muukalaisolentojen uhatessa Snope's Worldia, tällöin suvun perintökalleutena toimivalle miekalle tulee käyttöä.

Figu on konvertoitu Stormcast Eternalien Easy to Build: Sequitors -kitin naissoturista.

Kaupungin kirkollisväkeen kuuluu paikallisia kuoripoikia ja aseenkantajia, jotka toimivat papittaren assistentteina tämän jakaessa sanaa Snope's Worldin yhteisöissä. Näyttävä lippu kokoaa kuulijat sanan luo.

Aseenkantajilla on mukana myös hengellistä kirjallisuutta. Murrettu violetti on Snope's Worldin kirkollinen tunnusväri.

Lisää kultin kenttähenkilöstöä. Figut on konvertoitu muun muassa Necromundan moderneista Cawdor-jengiläisistä ja Skitarii Ranger -osista.

Kirjojen lisäksi apulaiset kantavat myös papittaren ampuma-asetta ja tämän korkeasta asemasta kertovaa sauvaa.

Sääntöteknisesti joukko toimii Inquisitor Eisenhornin ja Acolyte-ryhmän säännöillä.

Eisenhornin sääntöihin kuuluu myös kyky manata pelin aikana esiin voimallinen Daemonhost. Ollin fluffifiilistelyssä virkaatekevä hahmo on Saint Coronia the Iridescent, planeetan sielun ruumiillistuma, joka ohjasi Snope's Worldin ensiasukkaat turvaan taivaankappaletta ympäröineestä warppimyrskystä.
Nyt luonnonhenki on myyttinen olento, joka ilmestyy silloin tällöin opastamaan eksyneitä ja uhkaamaan valloittajia.

Armeijan kantavana teemana toimiva druidifiilistely jatkuu luonnonläheisessä henkiolennossa ja se näyttää ikään kuin muotoutuvan maa-aineksesta, ja siten äiti-maasta itsestään. Pyhimys Coronian alkuperäinen tarina on jo hiipunut iäisyyteen, mutta kyseessä lienee jokseenkin traaginen episodi Snope's Worldin historiassa.

Figun pohjana on Age of Sigmarin Nighthaunt-faktion Lady Olynder.

Uusi Primaris-luutnantti johtaa joukkonsa kantojen ja kallioiden lomitse. Mun suosikkiyksityiskohtiin kuuluvat polven ja olkasuojusten freehandit, sekä kypärän irrotettu päällisosa. Partionjohtaja pääsi heti valmistuttuaan ensimmäiseen taisteluunsa War Headin kevätjuhlien Carnage-matsissa viime perjantaina.

Tiedustelijan rähjäinen naamioviitta on muotoiltu green stuffista.

Ollin alkuperäisestä Dark Imperium -setistä olivat jääneet kasaamatta Inceptorit, mutta tämä ei halunnut käyttää vähän pökkelöitä figuja sellaisenaan. Sen sijaan iskujoukoista konvertoitiin persoonallisempia vaihtamalla aseistus moottorisahavahvisteisiin rynnäkkökivääreihin ja turbiinireput korvattiin perinteisemmillä Jump Packeilla.
Myös kirkkaat lentotikut saivat lähteä ja korkeutta haettiin beissauselementeillä.
Konversiot toimivat hienosti ja harmaanvihreä väripaletti liittää iskujoukot osaksi olemassaolevaa Sons of Snope -armeijaa.
Ensimmäisessä Inceptor-yksikössä on erityisen hyvä ryhmädynamiikka, ja Olli saattaakin tehdä vielä toisen tiimin hehkuvilla plasma-aseilla.

Tiedustelupataljoonan vahvuuteen liittyi myös suunnaton Primaris Redemptor Dreadnought, jonka Olli on konvertoinut sarkofaginsa osalta muistuttamaan muinaisia, Heresy-aikaisia Leviathaneja. Aseistukseksi ovat valikoituneet mahdollisimman paljon lyijyä sylkevät rullatykit ja lähipuolustusbolterit.

Puunrunkojen läpi tallustelevalla koljatilla on jalkaväen tapaan perinteisiä, snopelaisia riimukuvioita osana sotilaallista heraldiikkaansa.

Veteraanin valkoinen tunnusraita kertoo pitkästä palveluksesta.


For the Snope's World, and for the God-Emperor!

No comments:

Post a Comment