October 14, 2018

Armies on Parade 2018
This Saturday marked a special date in our calendar, as the long-awaited Armies on Parade show was arranged in Warhammer Helsinki! Many hardworking army builders had been busy for weeks preparing for the competition, which is always a great opportunity to get inspired over splendid displays, converted models and hobby discussion with other entrants and visitors. Our entries this year included Ollie's Alpha Legion and the World Eaters by Teemu and Ville, Noa's Emperor's Children sadly falling to the "no-show" category at the last minute. At the end of the parade day we were immensely glad to hear that our Void Assault Division had recorded the 1st place in the competition! Thank you all for the votes and Warhammer Helsinki for arranging the ever-so-inspirational event.

Warhammer Storen Armies on Parade -kilpailuun valmisteltiin tänä vuonna War Headin toimesta yhteensä kolmea Horus Heresy -kilpailuteosta - Praetor's Orders -sarjan alla julkisuudessa Ollin Alpha Legioonaa ja Noan Emperor's Childreneitä, sekä kaikessa hiljaisuudessa Teemun ja Villen yli vuoden työn alla ollutta World Eaters -avaruustaisteluarmeijaa. Lopulta kaksi työtä pääsi maaliin asti ja marssi paraatiin Helsingin Kamppiin, jossa koettiin jälleen hyviä hobbykeskusteluita ja nähtiin makeita miniatyyrejä. Päivän päätteeksi uudet World Eaterit palkittiin kilpailun kultamitalilla, mikä oli tietysti ollut koko pitkän projektin ajan ykköstavoitteenamme! Kiitokset kaikille osallistujille ja äänestäjille, nähdään taas ensi vuonna!

World Eaterien ja Alpha Legionin valmistuminen on ollut pitkä prosessi ja olemme ottaneet paljon kuvia matkan varrelta - palaammekin pian aiheeseen tarkempien yksikkökuvausten ja fiilistelyiden kanssa. Alta löytyy kuitenkin ensimmäinen katsaus World Eaters '308th Void Assault' -kokonaisuuteen display-alustoineen ja linkki Armis on Parade -galleriaamme. Oli jälleen uskomaton fiilis saada valmiiksi projekti, jonka kanssa on touhunnut kuukausien ajan ja saattaa valmiiksi alun alkaen kaavailtu visio - nyt päästään viimein osallistumaan Horus Heresy -tapahtumiin meillä ja maailmalla. To war!


Apothecary on yksi avaruusalusten valtaamiseen erikoistuneen World Eaters -armeijamme komentajista.

Armeijan kaikki Tactical Marinet on konvertoitu lukuisista eri kiteistä ja green stuffista. Aseistuksena useimmilla on tietysti chainaxet. Mukana on breaching-teemaan viitaten myös paljon rynnäkkökilpiä ja räjähteitä.

Jokaisesta figusta on koetettu tehdä mahdollisimman yksilöllinen erilaisin persoonallisin osin, freehandein ja scenic-alustoin.

Toisen taktisen ryhmän kersantin bionisen käden sormivarmistus on yksi mun suosikkiyksityiskohtia armeijassa! Myös ryhmän varajohtajalla on pari proteesia ja tämä on repinyt alas World Eaterien valtaaman asteroidilouhoksen tunnusviirin.

Joskus avaruusalusten ahtaisiin käytäviin ja kammioihin saatetaan päästää ensiksi hirviömäinen, epäeettisin valmistein hulluuteen asti psyykattu sotakoira. Unit attachment on myös viittaus World Eaterien War Hounds -alkuperään.

Armeijan Assault Marinet on konvertoitu vanhoista Chaos Raptoreista, joiden kypärät sopivat designiltaan erityisen hyvin avaruustematiikkaan. Näiden muu varustus on sekalainen yhdistelmä MKIII, MKIV ja MKV-haarniskoista, väkivaltaisen yksikön panssareita kun joudutaan vaihtamaan tiuhaan.

Myös säälimättömiin Red Butchereihin on tehty käsiswappeja ja pieniä konversioita.

Tiedusteluspeederit asteroidien yllä. 

Raskaammasta tulituesta vastaavat Javelin Attack Speederit.

Toinen armeijan kahdesta Caestus Assault Ramista, jotka toimivat armeijan transporteina ja 'Void Assault' -teeman kulmakivinä. Ne vievät myös leijonanosan parin tonnin armeijalistan pisteistä.

Kokonaisuuteen tehdään vielä pari temaattista liittolaisyksikköä ja hiukan lisää kalustoa - sitten jäädään odottamaan haasteita ja 30K-tapahtumia!

Koko armeija display-laudallaan valtaamassa kovaonnista asteroidilouhosta. Suurkiitokset äänestäjille!

No comments:

Post a Comment