January 15, 2016

True Grit: Iron Hands Tactical Squad IEnsimmäinen tänä vuonna valmistunut ryhmä War Headin työpöydiltä on Ollin 30K Iron Hands Tactical Squad, joka aloittaa jälleen uuden Heresy-teemaisen armeijakokonaisuuden. Ollihan on aiemmin rakentanut Angronin johtamat World Eaterit sekä sekoitellut Imperial Fists -armeijansa sekaan 30K-menoa pystyäkseen käyttämään Keisarin keltaisia esitaistelijoita myös Heresy-ympäristössä. Iron Handeissa taas on tummanpuhuvan väriteeman lisäksi muutakin poikkeavaa kahteen edelliseen projektiin, figut on nimittäin beissattu nykytrendien mukaisesti 32-millisille alustoille, joista itse Marinetkin tuntuvat kasvavan vähän kokoa!

Kun Iron Hand -armeija lähti viime vuoden lopulla valmistumaan, tsemppasin Ollia, että olkoon tämä sotajoukko vähän kuin "lähtölaskenta" meidän 30K-turnauksille. Joukko rakentuu varmasti kevään aikana yhä isommaksi ja isommaksi ja kun se on valmis, pidetään Fight Clubilla avoin Heresy-turnaus valmistuneen projektin kunniaksi! Näin Rautakourat pääsevät sitten saman tien toiminnan makuun!

Olli on rakentanut figut käyttäen laajasti erityisesti MKII ja MKIII -panssarimalleja. Iso osa osista on tilattu suoraan Forgelta, mutta niitä on myös monisteltu jonkin verran green stuffista käyttäen Instamold-muottia. Mustanpuhuvaan metallihaarniskaan on haettu kontrastia valkoisilla Boltguneilla, vihreillä linssihehkuilla sekä kullanvärisillä trimmeillä.

Bionisin raajoin varustettujen joukkojen päävärinä toimivan mustan haarniskan maalaus on onnistunut mun mielestä erityisen hyvin, sillä se näyttää samaan aikaan sekä mustalta, että metalliselta. Olli lupasi avata seuraavassa artikkelissa tarkemmin käytettyjä maaleja ja tekniikoita.

Ensimmäinen kymmenen vahvuinen Taktinen Ryhmä aina lojaaleine Boltereineen.

Kersantti pääsi heti näyttämään mallia, miten hirvittävät muukalaiset hävitetään maan päältä Keisarin nimissä. Ja jatkoa seuraa!

No comments:

Post a Comment