October 11, 2013

Winterception!

Winter is coming, but blood runs hot... Pääkaupunkiseudun Blood Bowl -liiga starttaa 15.10!War Headin ja yhteistyöaktiivien Blood Bowl -rähinäliiga Winterception starttaa tiistaina 15. lokakuuta! Virallinen liigastartti järjestetään Pasilassa sijaitsevassa Poromagian myymälässä osana War Head Fight Club -peli-iltaa ja pelaajilla on mahdollisuus saapua pelaamaan liigapelejä aina tiistaisin. Lisäksi toisena virallisena pelipaikkana toimii peliliike Oh My Gamen figupeli-illat torstaisin Vantaan kauppakeskus Myyrmannissa. Pelata saa tietty myös muina päivinä ja missä vain lokaatiossa.

Liigaan voi liittyä Marraskuun 15. päivään saakka ja pelitahti on vähintään kolme peliä kuukaudessa. Liigassa ei ole pakko pelata jokaista muuta osallistujaa vastaan, vaan valmentajat saavat vapaasti haastaa toisiaan. Samaa vastustajaa vastaan ei kuitenkaan saa pelata kahta peliä peräkkäin, eikä yhteisiä otteluita saa olla neljää enempää. Ylimääräisiä liigapisteitä voi kuitenkin ansaita ottelemalla kaikkia tai ainakin useimpia valmentajia vastaan, joten aktiivisuus kannattaa!

Joulun alla pidetään osallistujamäärästä riippuen Vantaan ja Helsingin “divisioonien” välinen turnaus ja liiga päättyy keväällä pelattaviin pudotuspeleihin ja finaaliin, jossa valitaan pääkaupunkiseudun kovin Blood Bowl -sankari!

Otteluohjelmiin ja käytännön kuvioihin saatetaan tehdä vielä muutoksia. Mikäli pelaajat haluavat, voivat myös järjestäjät hoitaa peliparitukset.

Liigan viralliset peli-illat seuraavasti:

Poromagian War Head Fight Club tiistaisin Helsingin Pasilassa kello 16:00 alkaen
Oh My Gamen peli-ilta torstaisin Vantaan Myyrmannissa kello 16:00 alkaen

Ilmoittautuminen ja kysymykset:

* Virallinen Winterception-liigatopic ja liigan säännöt Sotavasarassa.
* Yhteyshenkilönä Winterception-liigaa koskevissa kuvioissa toimii pääjärjestäjä Jarkko ”Sortaja” Kallio.
* Yhteyden saa Sotavasaran yksityisviestillä tai sähköpostitse osoitteeseen sortaja (at) hotmail.com
* Oh My Gamen puolesta yhteyshenkilönä toimii myymäläpäällikkö Zuher Turbi: info@ohmygame.fi ja 045 164 2099
2 comments:

 1. Kuis Espoon seutu? Esim. Lepuskin William K:ssa voi/ollaan pelattu monesti.

  -BeerBeer!-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka ja kiitti viestistä!

   Valitettavasti meillä ei oikein ole tällä hetkellä mitään varsinaista partnership storea Espoon puolella. Siitä huolimatta haluisin kuitenkin toivottaa teidänkin jengin tervetulleeksi liigaan, pelattiin pelit sitten missä vain. Mikäli pääsisitte paikalle vaikka joihinkin Fight Clubin tai OMG:n pelipäiviin, voisitte meidän puolesta hyvin pelata matseja myös kantapaikassanne. Winterceptionin idea on tarjota harrastusmahdollisuus ja koota jengiä yhteen ja myymälät on varsin hyviä ja varusteltuja kokoontumispaikkoja. Siisteintähän on tietty saada koko joukko valmentajia samalla kertaa samaan paikkaan haastamaan toisiaan ja heittämään huulta yhteisestä harrastuksesta, mistä syystä kannattaisin juuri paria "virallista" peli-iltaa ja -paikkaa.

   Toivottavasti nähdään BB:n merkeissä!

   Teemu
   contact@gowarhead.com
   War Head

   Delete