November 6, 2012

Combat ready


Empress


Combat Camera-osioomme on hiljalleen kerääntynyt kuvia parhaista Force on Force-peleistämme. Modern Combat-meininki ja historiallisten figupelien fiilis ovat olleet hieno lisä monen War Head-tiimiläisen figuharrastukseen. Yksi pienempien pelijärjestelmien hienouksista on, että tapana ei ole seurata mitään tiettyä yksittäistä valtavirtavalmistajaa, vaan kokoelmaan poimitaan helmiä lukuisilta tekijöiltä ja toimittajilta.

Puhuttaessa moderneista historiallisista on brittifirma Empress Miniatures omassa aihepiirissään paras. Esimerkiksi aseiden ja varusteiden sculptien taso on suorastaan hurja ja kaikki pienimmätkin yksityiskohdat ovat todella tunnistettavia. Varustefiilistelijänä ja geardona onkin ollut siistiä tutkia figuja ja verrata niitä referenssikuviin, fiilis on todella onnistunut. Figuissa on myös kivaa vaihtelua ja esimerkiksi tavanomaisesta jalkaväkisetistä löytyy usein partioivat ja taistelevat versiot.

Demotimme heinäkuussa Ropeconissa Force on Forcea yhteistyössä Nopat & Taktiikka-kerhon kundien kanssa ja moderneihin jalkaväkitaisteluihin keskittynyt säännöstö herätti paljon kiinnostusta. Myös kansallisella figufoorumi Sotavasaralla on ollut jo pitkään keskustelua Force on Forcesta. Jotta saisimme puhallettua hiukan kipinää Suomen moderneihin historiallisiin figupeliympyröihin, päätimme napata myyntiin erän Empressin figuja, alustavasti amerikkalaisjalkaväkeä maavoimien joukoista, geneerisiä kapinallistaistelijoita sekä useiden eri kansallisuuksien erikoisjoukoiksi soveltuvia nappeja. Miniatyyrejä voi tilata Market-osiomme kautta sähköpostitse ja näkisimme myös mielellämme kuvia maalatuista napeista ja muiden fiilistelijöiden peleistä!

Omalta osaltamme rakennamme hissukseen lisää SOCOM-operaattoreita ja PMC-joukkoja, mutta syystalvi on ollut hurjaa hobbypyöritystä muun muassa maastonrakentamisen ja palkkamaalauksen parissa. Kerrottavaa on paljon ja toivonkin, että saadaan pian paljon kuvamateriaalia julkaistavaksi! Loppuvuotta kohti tahti vain kiihtyy!

75th Rangers checking cornersNo comments:

Post a Comment