September 12, 2011

Pro to the bone

Heips!

Sivu sai vastikään vaivihkaa vähän uutta ilmettä ja väriä bannerin sekä muokattujen sivustoasetuksien muodossa. Koetin parantaa vähän navigointia, nyt kun tekstiä ja artikkeleita on kerääntynyt jonkin verran. Bannerin alla on koottuna myös luetuimpia postauksia, joihin lukeutuu muutama maastontekoprojekti ja taisteluraportti. Lukemattomien kiinnostuneiden on nyt myös mahdollista stalkkailla ajankohtaisia projekteja ja niiden etenemistä vasemman laidan ikoneissa. Sivusto on aika leveä ja pienemmillä näytöillä voi joutua scrollailemaan hiukan... Puhelinyhteensopivuuksista en taas osaa sanoa! Testailin itse toimivuutta kotona, koulussa ja myös työpaikalla, joissa kaikissa on toisaalta aika isot screenit. Ehkä joku antaa palautetta mikäli jokin sivustoelementti ahdistaa.

Mun hyvä frendi Eric luovutti auliisti mun käyttöön joitain tekemiään töitä ja teki myös varta vasten päheän War Head-logon varoitusraitataustalla. Kasasin bannerin täysin Edun matskuista, joten hatunnostot ja arvostus siihen suuntaan. Bannerin Marinen ja paljon muuta siistiä, kuten Samurai-krokotiilin voi tavata kaverin blogissa RUINED WORKS, osoitteessa http://ericraunio.blogspot.com

Get some! Nyt pitää reippaasti startatun aamun jälkeen alkaa viipaloida kasvanutta projektipinoa, pari palkkamaalausduunia olisi jonossa ja omatkin armeijat odottaa jo kärsimättöminä. Stay tuned ja mukavaa alkuviikkoa kaikille!

Crocodile Samurai by Eric Raunio

4 comments:

 1. Moro,
  Tuota jos saa toivoa lisää jotain tälle sivustolle niin jos teet osiot noille sun projekteille ja noist kuvista linkit sinne =)
  Niin nähdään missä mennään(muuta kuin rosentti numero).
  Cheers!

  ReplyDelete
 2. Moi,

  tälle blogisivulle ei kyllä käsittääkseni ole mahdollista tehdä erillisiä osioita. Kuvat voisi kyllä ehkä laittaa linkittämään viimeisimpään projektia koskevaan postaukseen, jossa olisi senhetkinen tilanne nähtävillä... Toisaalta kaipa ne löytyvät selailemallakin. :) Katsotaan miten wörkkii.

  ReplyDelete
 3. Alisivuja ei käsittääkseni ole mahdollista tehdä, mutta kategorioilla ja tägeillä pitäisi hoitua. Tonne sidebariin voi sitten heittää jonkun category cloudin tms, jota klikkaamalla pääsee master listiin kaikista ko. kategoriaan kuuluvista postauksista.

  ReplyDelete
 4. Hey,

  reporting in, eli sain kuin sainkin väsättyä erilliset projektisivut kuvalinkkien taakse. Nyt pitää vielä päättää, pitäisikö niitä käyttää vain projektien kuvadumppeina, liittää pötköksi kaikki aihetta käsittelevät tekstit vai päivättääkö jollain muulla tavalla... Meditoin tätä mut ehdotuksia ja mielipiteitä otetaan vastaan!

  ReplyDelete