September 29, 2013

Waaagh Week: Keepin' it rollin'Örkkiblogailu hiljeni eilen päiväksi, kun matkustimme Johanneksen ja Royal Familyn jannujen kanssa Orivedelle kolmen kiekan Härski Cup -turnaukseen. Tyranidien perjantainen ehostelu maksoi itsensä takaisin, kun Johannes pelasi itsensä finaalipöydälle ja lopulta tasaisen väännön jälkeen turnauksen toiselle sijalle! Siisti juttu ja onnittelut.

Näin sunnuntaina on kuitenkin tullut aika laittaa örkkiviikko pakettiin. Oli oikeastaan tosi hauskaa paneutua tiiviimmin tiettyyn teemaan vähäksi aikaa ja katsoa, mitä kaikkea örkkiaiheista ympärillä tapahtuukaan. Ollin ja Juhan armeijoita ei juuri oltukaan blogissa esitelty. Tiedossa on kyllä peli- ja kaveriporukasta monta muutakin makeaa örkkikokonaisuutta, joita ei kuitenkaan tällä kertaa päästy kuvaamaan ja fiilistelemään. Mutta jääpähän örkkiaiheista kerrottavaa jatkoonkin, örkkiviikon perintö elää!

Yksi siisteimpiä juttuja teemaviikossa oli, että vaikka sen ideana oli alunperin avata War Head -figukaappien sisältöä ja kirjoitella monien harrastukselle merkittävästä armeijasta, se myös aktivoi tekemään lisää joukkoja! Juha, Olli ja Hese maalasivat kaikki örkkiviikkoa varten uusia figuja ja aloittivat myös rakenteluprojekteja, jotka valmistuvat pian lähiaikoina. Päällimmäiseksi ajatukseksi jäikin, että jengillä johonkin tiettyyn aihealueeseen paneutuminen on inspiroivaa ja tuottavaa ja aloimmekin jo pohtia, mikä olisi seuraavan yhteisen hankkeen teema. Kaarti näytti keräävän kannatusta ja ehkä pidetään pian jokin uusi teemaviikko!

Teemaviikon kunniaksi myös blogin ulkoasu sai örkkimäistä maustetta. Pian lookki kuitenkin muuttuu alkuperäiseen kuosiinsa, mutta jätän screencapin tähän muistoksi!


Juhan Blood Axes -armeija sai örkkiviikon myötä kunnon potkustartin.

Noppakerhon Apocalypse-pelejä varten valmistui pari uutta taistelupanssarivaunua miehekkäällä aseistuksella ja tyylinmukaisilla weatheringeilla.

Figuissa on jälleen yhdistelty pienoismallitankkeja ja perinteisiä Games Workshopin örkkiosia.

Bad Moonien uusi limusiinimallinen Battlewagon! Kyllä Urbozin nyt kelpaa.

Puolitelavaunussa on örkkien pelikirjan mukaan konekivääripesäkkeet joka ilmansuuntaan.

Myös uudet Blood Axe -kommandoyksiköt alkoivat ottaa muotoa viikon aikana. Juha yhdisteli boyz-kittiin Cromlechin valmistamia hartsisia vaihtoehtopäitä.

Suunnitelmana oli, että sotilaallisia figuja voisi käyttää Kommandoina tai ihan vain yksityiskohtaisina boyzeina.

Rankat haulikot sopivat hyvin Blood Axe -teemaan.

Armageddonin sodan fanina Juha alkoi myös kasata omaa näkemystään petturikomentaja Von Strabista, joka liittyi fluffissa Ghazghkullin Waaaaghiin keisarillisia joukkoja vastaan. Tälle rakentui myös harteikkaat henkivartijat.

Myös Olli nosti konversioprojektit pöytälaatikosta takaisin lampun alle. Duunilistalla odottavat Burna Boyz- ja Kommandoyksiköt sekä scratchbuilt Battlewagon liekittäjien kyydiksi.

Örkkiviikko kiittää, pysykää taajuudella! Keep it real, keep it green.

No comments:

Post a Comment