September 22, 2013

Oh My Game

About viikko sitten avattiin Vantaan Myyrmäkeen uusi konsoli-, lauta-, kortti- ja figupelejä myyvä harrastekeidas. Oh My Game -nimeä kantava uusi yritys perusti ensimmäisen myymälänsä Myyrmannin kauppakeskukseen ja agenttimme piipahti paikalla avajaisissa. OMG:n kassan takana ja taustajoukoissa on War Headin hyviä frendejä ja odottelemme innolla kaikennäköisiä yhteistyökuvioita. Hankkeita on jo vireillä!

Uuden pelikaupan löytää kauppakeskus Myyrmannin kolmannesta kerroksesta Sportiaa vastapäätä. Ilouutiset koskevat erityisesti vantaalaispelaajia, sillä paikallista tuote- ja pelitilatarjontaa on tuskin ikinä liikaa.

Siisti, moderni lookki ja kirkkaat näyteikkunat toivottavat tervetulleeksi. OMG:n jengi sai hienosti paikat kuntoon avajaisiin mennessä.

Konsolititteleitä on joka lähtöön uusina ja käytettyinä. Uudeksi liikkeeksi käytettyjä pelejä oli hyllyssä jo vaikuttava määrä.

Retronurkasta löytyy vanhempiakin klassikoita.

Kompaktia kortti- ja lautapelivalikoimaa täydentävät mahdollisuudet tilata juuri asiakkaan toivoma pelituote kohtuullisella tilausajalla.

Myös figupelien harrastetarvikkeet ovat saatavilla kattavasti suoraan hyllystä.

Games Workshop -figuja on hyvä valikoima... Ehkä hyllyyn mahtuisi vielä tuotteita joltain vähän eksentrisemmältäkin valmistajalta? 

Myös virvokepuoli on kondiksessa ja OMG:n yhteistyökumppani Varusteleka sponsoroi avajaisiin Scho-Ka-Kola- ja limpparimaistiaisia.

Tuoreet yrittäjät neuvonpidossa. Supi (eka vasemmalta) on War Headin tuttu Myyrmäen Pelikaupan ajoilta ja kova Blood Bowl -peluri. Myös Mikko (eka oikealta) on kova figumies ja heitti kuuleman mukaan noppaa jo heti avajaisissa.

Avajaistarjoilua myymälän takaosassa olevassa taistelubunkkerissa. Liikkeen maalauspöytä toimitti avajaispäivänä tarjoilutiskin virkaa.

Oh My Gamessa on asiakaskäytössä täysikokoinen pelipöytä miniatyyripeleille.

Avajaisissa käytiin jo figusotaa lojalistien ja kaaoksen joukkojen välillä.

Quad-Gun valmiusasemissa.

Kundit ovat miettineet hauskoja jäsenetuja ja "Level Tree"-kanta-asiakassysteemin.

Toivottavasti Oh My Gamen toiminta lähtee rullaamaan jouhevasti! Käykäähän peukuttamassa Facebookia ja testaamassa asiakaspalvelun laatu!

Tsemppiä Supille tiimeineen ja onnea uudelle yritykselle!

No comments:

Post a Comment