September 4, 2013

Au Revoir


Viime lauantaina muuan kotimaisessa pelikauppaketjussa jäi isot sneakerit täytettäväksi, kun War Headin sotapäällikkönäkin tunnettu Henrik päätti siirtyä myymäläpäällikön tehtävistä uusien haasteiden pariin. Tapiolan Pelikauppaa pari vuotta johtanut Hese on rakentanut myymälään aktiivisen figukulttuurin ja näyttänyt hienosti esimerkkiä promoamalla omilla projekteillaan näyttävästi sekä scifi-, että fantasiahammeria. Nyt on kuitenkin tullut aika laittaa oranssi paita naulaan.

Kävimme lauantaina Juhan kanssa yllätysmorjestamassa viimeistä työpäiväänsä viettävää Heseä Tapiolassa, jossa oli tarjoilujen lisäksi alkamassa myös 40K-aiheinen participation battle. Tuliaisiksi löytyi Californialainen Gladiator-viini, joka oli mun mielestä aika osuva läksiäislahja Hesenatorille! Tapiolassa vierailu nosti pintaan kivoja, nostalgisia muistoja parin vuoden ajalta; vanhan MGS-staffin Hagalund-megapelit kovalla jengillä, Sterngrad-pöydän rakentelu Ericin kanssa sekä järjestämämme Hammerhead-turnaussarjan viimeinen osakilpailu toissakesänä. Nyt kun Hese rullaa uusille laidunmaille, jää nähtäväksi minkälaisen suunnan myymälä ottaa uuden johdon alla.


"Vapaa mies" uhkasi tavatessamme kiristää jatkossa maalaustahtia, mikä tietää tietty isompia rähinöitä Fight Club -taistelukentillä. Toivotamme koko War Head -jengin puolesta Heselle onnea ja myötätuulta tulevaisuuteen!

No comments:

Post a Comment