November 29, 2014

Storm of Vengeance: Revelations...Sota Kadilluksen saariston kohtalosta jatkui. Lyötyään ensimmäisen kerran Ghazghkull Thrakan ja Nazdreg Ug Urdgrubin armeijoiden etenemisen Carcharodonien oli mahdollista seurata näiden hajanaisesti vetäytyviä joukkoja mystisen invaasion lähteelle, Tellyporta landing zonelle. Tiedustelujoukot haukkoivat henkeään tähystäessään alas pölyiseen laaksoon, johon valtava, pikimusta ja sykkivä energiaportaali työnsi sisuksistaan karjuvia örkkiyksiköitä ja yhtä äänekkäitä sotakoneita toisensa jälkeen. Hyökkäyksen mittakaava ja siitä järjestelmälle koituva uhka oltiin viimein todistettu koko laajuudessaan.

Veteraanikersantti Naamanin johtamat Space Shark -tiedustelijat lähetettiin soluttautumaan landing sitelle vaarallisessa tehtävässä. Näillä oli mukanaan Techmarineilta saatu koje, joka mittasi tellyportaalin virtatasoja ja sen avulla Imperiumin insinöörien olisi mahdollista luoda telesiirtimen toimintaa häiritsevä energiataajuus. Samalla Murder-Captain Prioracen johtamat Terminator Breacherit iskisivät örkkipäälliköiden komentohangaariin ja yrittäisivät varastaa Tellyportan rakennuskaaviot sekä örkkiarmeijakuntien olinpaikkaa kuvaavat taktiset kartat.

Tehtävässä sai deployata vain avainyksiköitä loppujen saapuessa reservistä. Carcharodonit olivat voittaneet edellisen tehtävän ja saaneet siten etumatkaa väijytyksen valmistelussa, näiden oli siis sallittua deployata sata ylimääräistä pistettä. Tehtävä käytiin siis Relicin säännöillä toimivista piirustuksista, jotka sijaitsivat suunnattomassa hangaarissa keskellä pöytää. Lisäksi Naamanin Scoutien tuli mitata Tellyporta Relayn energiatasoja ja ne saivat yhden Victory pointin jokaisesta vuorosta, jonka ne viettivät kojeen kanssa 24" sisällä kohdemaastonkappaleesta.
Tellyporta Relay häämötti etumaastossa. Se oli aamuksi sammutettu jäähtymään ja sen aikaansaama, valtava energiakeskittymä oli kadonnut savuten.

Örkit olivat määränneet tykistöä suojaamaan arvokasta teknologiaansa.

Myös valtava Morkanaut partioi alueella tähystäen hangaarin yli vuoristosolan kivikkoista maastoa.

Kersantti Naaman jakoi tiedustelijansa kahteen puoliryhmään ja kytki arvokkaan mittauslaitteen päälle. Toivottavasti Scoutien läsnäoloa ei huomattaisi...

Toive oli kuitenkin turha. Aamun sarastaessa örkkien hälytysjärjestelmät (Sniffer Squigit) aktivoituivat ja Marineiden asemat paljastuivat. Tehtävä alkoi nyt toden teolla ja apujoukkoja oli kutsuttava mitä pikimmiten.

Morkanaut avasi tulen koko arsenaalillaan. Luodit, raketit ja repivät energiasäteet murskasivat kiveä ja tiiliä, mutta maatilarakennuksen suojiin kätkeytyneet Carcharodonit säilyivät haavoitta.

Taistelukentän toisella laidalla Murder-Captain Priorace käytti aiheutunutta sekasortoa hyväkseen ja johti raskaasti varustetut murtojoukkonsa kohderakennuksen seinustalle.

Heppoisen puuoven murtamiseen ei tarvittu Astartes-mallista doorknockeria...

Terminatorit etenivät kilpimuurilla toisiaan suojaten kohti arvokkaita piirustuksia...

...ja ottivat ne haltuunsa! Tehtävän ensimmäinen osa oli suoritettu.

Jostain kuitenkin ilmaantui paikalle valtava, kovaääninen maantielaiva, joka heitti kyydistään itse sotapäällikkö Nazdregin henkivartiokaarteineen.

Tämän Flash Gitzit hekottelivat aseitaan viritellen ja hölkkäsivät parempiin ampuma-asemiin kohti komentohangaaria.
Samassa örkkien sivustaan iski Carcharodonien pudotusjoukkoja, joiden lähikantaman Bolter-tulitus ja kranaatit onnistuivat tappamaan monta tykkimiestä örkkien raskaista aseista. Tykistön ja Morkanautin huomio kääntyi näiden puoleen ja Space Sharkit joutuivat vetäytymään tiilirakennuksen taakse.

Morkanautin raketit tuhosivat myös aukealle suojatta jääneen Drop Podin.

Tulituksen yli kantautuivat kuitenkin Ghazghkull Thrakan komennot, kun tämä johdatti Goff-laumaansa sivustasta kohti maatilalta tarkkuuskiväärein näiden etenemistä häiritseviä Scouteja. Örkkijoukkoja parveili reservistä kaiken aikaa lisää.

Scoutit päättivät vetäytyä asemistaan ja jatkaa energiatasojen mittausta rakennuksen toiselta puolelta. Örkkien päällekarkaus oli kuitenkin pysäytettävä keinolla minä hyvänsä.

Carcharodon-reservit vastasivat kutsuun. Järkähtämätön Spartan Assault Vehicle rymisteli operaatioalueelle ja sen sivuovista astui ulos kolme Carcharodon Thresher Sharkia, eli Devastator Centurionia.

Keisarillisten erikoisjoukkojen esiinmarssi jatkui, kun Space Sharkien myyttinen Deep Space Veterans -iskuryhmä teleportasi Morkanautin taakse Melta-aseet valmiina. 

Panssarintorjunta-aseiden kuumottavat säteet eivät tavoittaneet Morkanautin ohjaamoa ja moottoria, mutta sen jalkojen mekaniikka suli tunnistamattomaksi metallimössöksi. Rautakolossi oli halvaantunut ja sen raskas aseistus osoitti Carcharodonien näkökulmasta otolliseen suuntaan.

Örkit eivät kuitenkaan jättäisi iskua kostamatta... Lähistöllä järjestäytyi massiivisia laumoja eri klaanien hampaisiin asti aseistautuneita boyzeja.

Nazdreg iski päitä yhteen, mylvi käskyjä ja tulitti villisti ilmaan sanojaan tehostaakseen. Vanha sotapäällikkö lähetti Evil Sunz -palkkasoturinsa murjomaan Space Marineiden erikoisjoukkoja ja johti itse henkivartiokaartinsa hävittämään hangaariin tunkeutuneet Terminatorit.

Kapteeni Priorace oli juuri aloittamassa vetäytymisen, kun örkkien tulitus kantautui sisään hangaariin.

Liipasimet pohjassa örkkispesialisti toisensa jälkeen tunkeutui sisään. Carcharodon-veteraanien kilpimuuri pysäytti lähes kaiken tulituksen, mutta Nazdregin matkaan lähettämä Kustom-Shoota X:n laukaus oli liikaa; kaksi Terminatoria höyrystyi ilmaan.

Prioracen oli pakko hylätä kohdepiirustukset ja vetäytyä pois tulituksesta toiseen huoneeseen.

Pihamaalla örkkien vellova massa tulitti hurjistuneena toista veteraaniryhmää. Näiden tueksi oli juuri saapunut lisää vihernahkojen raskastekoisia kilometrinnielijöitä.

Kaikki Deep Space Veteranit hakattiin maahan alta aikayksikön ja 'ard Boyzien rynnäkkö jatkui kohti Carcharodonien viimeistä puolustuslinjaa. Lähistöllä Mekboy yritti kuumeisesti saada korjattua Morkanautin pneumatiikkaa, mutta toistaiseksi tuloksetta.

'ard Boyzit ryntäsivät kohti kukkulaa aseitaan heilutellen, tavoitellen toiveikkaasti uutta käsirysyä Space Marineiden kanssa.

Kersantti Couturen ryhmän yhteistulitus kuitenkin teki näiden toiveet tyhjiksi. Koko örkkilauma yhtä peränpitäjää lukuunottamatta runneltiin tehokkaalla tulitoiminnalla kuoliaiksi. Centurionien huomio kääntyi näiden vasempaan, jossa Carcharodon Scoutit saavuttanut Ghazghkull mitteli voimiaan kersantti Naamanin kanssa. Scoutien kuitenkin onnistui pitää pintansa ja nämä irtosivat lähitaistelusta vetäytyen näitä noutamaan kääntyneeseen Land Raider -panssarivaunuun.

Kuljetuspanssari kaasutti tiehensä vihaiset Goffit hännillään. Naaman oli saanut energiatasojen mittailusta tarpeekseen ja käski vaunun edetä aggressiivisesti kohti Tellyporta Relayta.

Veteraanitiedustelija päätti kytkeä örkkirakennelmaan kaiken varalta Meltaräjähteitä ja loikkasi ryhmänsä viimeisen selviytyjän kanssa suojaan sen seinustalle.

Centurionit etenivät kohti Ghazghkullin Boyzeja ja niittivät niistä maahan useita. Keisarin nimeä mylvien Carcharodonit rynnäköivät taisteluun pahamaineisen örkkipäällikön kanssa.

Hangaarissa Nazdreg otti piirustukset haltuunsa ja käski ryhmänsä levittäytymään etsimään jossain rakennuksen uumenissa piileksiviä Space Marineita.

Etsintä loppui lyhyeen, kun tulistunut Priorace ryntäsi ryhmänsä rippeiden kanssa örkkien kimppuun. Näiden rynnäkkökilvet kestivät heittolaukauksina ammutun reaktiotulen ja Carcharodonien lähitaisteluspesialistit valmistautuivat murhaamaan.

Samalla Spartan ja selvinneet pudotusjoukot koettivat hallita pihalla elämöiviä örkkejä.

Cetorinos-ryhmän viimeinen selviytyjä pyrki väsymättömästi auttamaan raskaita Centurion-tukijoukkoja lähitaistelussa Ghazghkull Thrakaa vastaan.

Raskaat haarniskat näyttivät kuitenkin kestävän raivokkaan örkin miekaniskut.

Sisällä taistelu jatkui ja kapteeni Priorace huusi haasteen, olisiko näissä tulivoimaisista örkeistä miestä mittelemään silmästä silmään.

Eteen astui Flash Gitzien Kaptin, joka kuitenkin menetti päänsä välittömästi parin lähellä seisoneen Gitin tapaan. Muiden ylivoima oli kuitenkin liikaa Terminator Breachereille ja ne kaatuivat raskaasti kirveiden ja kiväärinperien iskujen alla.

Aika oli loppumassa ja Priorace tiesi örkkien vahvistusten vain lisääntyvän läheisten reservien vastatessa sotapäälliköiden kutsuun. Piirustusten ryöstäminen ei ollut onnistunut ja Tellyportan energiatasojen mittaaminen oli vielä kesken, mutta kapteenilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa vetäytymiskäsky. Örkkien toimintaa oli kuitenkin häiritty, useita niiden sotakoneita ja upseereita lojui tuhoutuneena kentällä ja ehkä Techmarineiden onnistuisi kehitellä jotain kersantti Naamanin keräämästä datasta. Komentaja evakuoi itsensä ja kaksi kaatunutta toveriaan telesiirtimellä samalla, kun muut Space Marinet poistuivat solasta Land Raider -kuljetuksella örkkien rääkyessä ja tulitellessa näiden suuntaan käsiaseillaan.

Nazdreg ja Ghazghkull olivat lopulta lyöneet landing siten valtaamista yrittäneet Astartes-joukot. Operaatio oli edelleen käynnissä ja viimeinen ratkaisutaistelu käytäisiin Barrak Gorgessa, juuri kuten örkkikenraalit olivat suunnitelleetkin...


No comments:

Post a Comment