November 14, 2014

Storm of Vengeance: If ya want sumfin' done...

Goffit ja Bad Moonit etenevät asemiin.













Oli aika sodan! Lähdettyään liikkeelle Tellyporta-laskeutumisalueeltaan örkkien tehtävänä oli valloittaa voimalaitoksia ja generaattoreita sisältäviä maatiloja ympäri Kadilluksen saarta. Teleport-kojeessa ei kuitenkaan toistaiseksi riittänyt virta raskaamman kaluston siirtämiseen joten Boyzit nojautuivat nopeisiin iskujoukkoihin. Peliteknisesti tämä tarkoitti tehtävää, jossa Emperor's Will -objektiiveja kuvasivat kaksi maastonkappaletta, joiden hallinnasta taistelu käytäisiin Hammer and Anvil -deploymentilla. Örkkiliittoumalla ei ollut vielä lupaa ottaa mukaan Heavy Support -valintoja. Panoksena oli lisäksi, että mikäli örkit eivät valtaisi vähintään toista maatiloista, näiden Heavy Supportit veisivät jatkossa 1,5 paikkaa Force Organisation Slotista. Vihernahkojen pistemäärä oli yllätyshyökkäyksessä kuitenkin 1500 pistettä Imperiumin 1000 vastaan.

Örkit ryhmittyivät hyökkäysmuodostelmaan iskujoukot keskelle ja isot jalkaväkilaumat näiden molemmin puolin. Joukkoja johtava Big Mek Shokk Attack Gunilla lähetti myös ovelasti Kommandoja soluttautumaan kohti vihollisen linjoja, reservissä olisi myös Wartrakk-sissipartio sekä Dakkajet, jonka örkit olivat onnistuneet teleporttaamaan planeetan pinnalle osina ja jonka Gretchinit olivat koonneet juuri ennen taistelua.

Sotaisat rekka-autot täynnä boyzeja ja raskaita aseita revittelivät moottoreitaan. Gretchin-laumat lähetettiin aluepartioon maatilan lähimaastoon ja niiden Runtherd nosti jalat pöydälle talossa. Pölyisen tasangon toiselle laidalle näytti ryhmittyvän keisarillisia joukkoja, tarkemmin sanoen Space Sharks Librarian, pari pientä Tactical Squadia raskain asein, pari Piscina IV Planetary Defence Forcen veteraaniryhmää johtajineen sekä Adeptus Mechanicuksen tutkimusosasto mukanaan Magos Explorator Maximilian (Inquisitor) sekä Techmarine Ancient Irbe (Karamazov).

Örkit lähtivät etenemään, mutta tajusivat äkkiä vihollisen reagoivan salamannopeasti näiden joka askeleeseen... Space Sharkien oli onnistunut ryöstää aloite! Iso lauma boyzeja seisahtui niille sijoilleen Librarian Thalassan alistaessa vihernahat psyykkisen presenssinsä alle Dominate-voimalla.

PDF:n maastoutuneet joukot tulittivat örkkien rintamaa ja suojasivat Astartes-eliitin sivustaa.

Samalla taivaalta kuului repivää ääntä ja kaksi pudotuskapselia putosi örkkien iskujoukkojen esteeksi. Vaikka planeetan ilmakehässä oli toistaiseksi vain Carcharodonien kymmenennen tiedustelukomppanian kevyesti varusteltu Strike Cruiser "Invisible Fear", sen vakiovarustukseen kuului puolustajien onneksi Deathwind Drop Podeja!

Kapselien ovet aukesivat ja suma pieniä raketteja sinkosi kaikkialle niiden ympärille. Örkkien Trukeista putosi osia ja toisella puolen maatilaa kuivaa maata pöllyttävät räjähdykset verottivat suuresta örkkilaumasta kymmenkunta taistelijaa.

Samalla kallionkoloihin maastoutuvat Kommandot säntäsivät esiin ja yllättivät koalition PDF-ryhmät! Vihernahkojen tehokas liekinheitin hävitti ensimmäisen rivistön kaartin urheita miehiä.

Toinen Carcharodonien Combat Squadeista tarjosi PDF-veteraaneille suojatulta näiden käydessä veriseen lähikantaman tulitaisteluun örkkisoluttautujien kanssa.

Techmarine Ancient Irbe johdatti joukkonsa toiselle maatiloista, jonka rakennuksesta Codicier Thalassa johti operaatiota. Kaikki aseet tulittivat vasemmalta rynnistävää örkkilaumaa ja tehokas tulitoiminta sai kuin saikin sen pakenemaan! Örkkien sivustasta oli lisäksi hiipinyt väijytysasemiin Carcharodonien tiedustelijoita, jotka loikkasivat piiloistaan panikoivien xenojen niskaan ja leikkasivat niiden kurkut auki.

Drop Pod -isku oli onnistunut hyvin, eivätkä örkkien rekka-autot päässeet etenemään niiden ohitse kivikkoisen maaston muodostaman pullonkaulan vuoksi. Goff-pojat hyppäsivät kuitenkin alas lavoilta ja niiden pomot kävivät nuijimassa pudotuskapselit savuavaksi avaruusromuksi. Shokk Attack Gun tulitti puolustajia ja muutama Mechanicuksen kultisti höyrystyi olemattomiin hallitsemattomassa energiapurkauksessa.

Komentajansa esimerkin innoittamina örkit hurjistuivat ja kävivät koordinoituun vastahyökkäykseen. Puolustajien sivustasta ilmestyi äkkiä mobiileja tykkiautoja, jotka tuhosivat örkkien takalinjoihin soluttautuneet Scoutit. Samoin kaikki autot kaasuttivat täyttä häkää eteenpäin tuhottujen Drop Podien ylitse ja silmukka puolustajien ympärillä alkoi kiristyä.

Gretchinit jäivät yksin maatilalle, kun jokainen vihernahka ryntäsi eteenpäin kohti aavikkotasangon toista rakennelmaa. Thalassa keskitti psyykkiset voimansa hidastamaan örkkien päällekarkausta, mutta onnistui vain osittain hillitsemään niiden raivokasta etenemistä.

Samalla kaartin joukot kiinnittivät pistimensä ja rynnäköivät kommandojen kimppuun, kuitenkin heikolla menestyksellä. Örkkien valiojoukot murhasivat jokaisen ihmisveteraanin ja etenivät kohti Carcharodoneja ja Mechanicuksen joukkoja, jotka olivat linnoittautuneet läheiselle maatilalle.

Samalla korviahuumaava räjähdys ravisteli taistelukenttää; molemmat örkkien kuljetusajoneuvot muuttuivat hiiltyneiksi teräskasoiksi Invisible Fearin toteuttaman kiertorataiskun kohteina. Murisevat boyzit kuitenkin nousivat oitis tummuneesta hiekasta, keräilivät tavaransa nopeasti ja jatkoivat hyökkäystä jalan.

Samalla kun ensimmäiset örkit rynnäköivät karjuen ja kirveitään heiluttaen keisarillisten puolustajien linnoittamalle maatilalle, teleportasi sen takapihalle raskaasti varustautuneita örkkipomoja. Tämä pakotti puolustajat reagoimaan kahteen suuntaan ja Thalassan oli venytettävä psyykkiset kykynsä äärimmilleen. Verisiä käsirysyjä repesi käyntiin ympäri pihamaata ja kumpikaan osapuoli ei säästynyt tappioilta.

Mechanicuksen vastaisku oli kuitenkin hurja ja näiden tullessa Carcharodonien avuksi onnistuivat puolustajat hävittämään kokonaisen ryhmän Goffeja ja kaikki Blood Axe Kommandot. Techmarine Ancient Irbe nousi tähystysasemaan ja käski Multi-Melta servitorinsa tulittaa kohti selustasta lähestyviä örkkipomoja.

Kaikki Carcharodonien sankarit olivat haavoittuneet ja niiden ryhmät hupenivat uhkaavasti örkkien tulituksessa. Vaikka puolustajat onnistuivat tuhoamaan toisenkin aallon ja Big Mek päätti ampua luultavasti jonkin vanhan kaunan innoittamana Bad Moon -liittolaisiaan selkään, oli keisarillisten joukkojen lopulta pakko heittäytyä muurien suojiin Dakkajet-ilma-aseen tikatessa konekivääreillään horjuvia asemia.

Örkit huutelivat törkeyksiä maatilan reunalta ja ampuivat aseillaan ilmaan. Muukalaisrynnäkkö oli yllättänyt puolustajat täysin, kaikki PDF-joukot olivat kuolleet ja vaikka Irben ja Thalassan komentamien joukkojen onnistuikin selvitä elossa, näiden olisi ennen pitkää vetäydyttävä alueelta. Tukikohtaan jääneet Ghazghkull ja Nazdreg myhäilivät tyytyväisinä radioraportin saatuaan. Örkit olivat päässeet tavoitteeseensa, vallanneet toisen maatilan täysin, kiistäneet toisen ja niiden tihutyöt Kadilluksen saaristossa saivat raivokkaan alun... 








No comments:

Post a Comment