October 12, 2012

Cyclops Precision

Viimeiset valmistelut viikonlopun Turku Fanaticia varten ovat täydessä käynnissä! Pari viime hetken yksikkötäydennystä oli saatava aika pika-aikataululla kokoon ja väreihin ja maalasin samalla figuja myös pariin muuhunkin 40k-turnaukseen osallistuvaan armeijaan. Turun Fanatic on siitä kiva sosiaalinen turnaustapahtuma, että siellä näkee niin paljon pelikuvioista tuttuja kasvoja, joita ei muuten tapaisi. War Head-tiimi Teemu-Johannes-Pete lähteekin koettamaan onneaan 40k:n vieläkin vähän salamyhkäisen kutosedikan kanssa!

Samalla on myös Necron-päivityksen aika! Toinen yksikkö Karin armeijaan on Deathmark-ryhmä.

Kylmäverisen tehokas salamurhaajatiimi on kasattu toteuttamaan häikäilemättömimmänkin Overlordin toiveet!

Haimme Deathmarkeissa hiukan tavallisista figuista poikkeavaa lookia. Ilmiselvin ero normaalinappeihin on pieni asekonffi, jossa kivääri siirrettiin käsistä selkään. Ideasta tuli mulle vähän Transformer-viboja, mikä oli selvästi vihreä valo konseptin toteuttamiselle! Samalla porasin tietysti piippuihin reiät.

Ruosteinen teema jatkuu myös armeijan eliittijoukoissa.

Deathmarkien pitäisi fluffinsa ja sääntöjensä puolesta olla huipputehokkaita myös lähitaistelussa, joten asensimme näille Canoptek Wraithien kynnet käsirysyjen varalle. Pallonivelet sopivat hyvin Deathmark-kroppiin ja kynsien asemoinnilla sai myös kivasti liikkeen tuntua figuihin.

Käytimme veriroiskeita tuomaan miniatyyreihin yhden ylimääräisen kontrastivärin, vähän samaan tapaan kuin edellisten Warrioreiden naamoista roikkuvissa putkissa. Pärstävärkeistä puheenollen, veistelin näiden kypäristä "suut" pois, jolloin ulkomuoto on vielä vähän enemmän kyborgi/robottimainen.

Dynastian armeija toistaiseksi. Lisää seuraa!

1 comment:

  1. Väheksymättä lainkaan Ollien panosta näiden toteutuksessa, se mitä mä en voi lakata hämmästelemästä näissä sun projekteissa Teemu, on se miten näissä huokuu se hämmästyttävä visioinnin ja niiden toteuttamisen taito, joka teki vaikutuksen allekirjoittaneeseen jo 4C:n aikoihin. Niistäkin päivistä on jo tusinan verran vuosia! Gosh! :D

    Hats off! Best of luck for the Fanatic-event!

    BR,
    J

    ReplyDelete