October 19, 2012

Tendril Coils

Syysloma alkaa olla lopuillaan ja tuntuu siltä, että pitäisi koettaa ottaa kaikki irti jäljellä olevasta vapaa-ajasta. Vähän hönöä, että loman aikana tulee stressi siitä, miten ei tunnu saavan tarpeeksi aikaiseksi, vaikka periaatteessahan idea olisi rentoutua sekä loman aikana että harrastuksien parissa. Vapaapäiville tulee vain helposti aikataulutettua kaikenlaista mitä haluaisi saada edistettyä ja jos suunnitelmat muuttuu, syntyy fiilis et asiat jäisivät rästiin. Todella positiivista on, että kaikkea kuitenkin tapahtuu koko ajan ja blogissa riittää jaettavaa ja kerrottavaa! Syksy on ollut tosi jännittävää hobby-aikaa kaikkine julkaisuineen, tapahtumineen ja projekteineen ainakin War Head-squadin sisällä.

Perjantain kunniaksi jatkoa Lunar Prime-Dynastian Necroneille, joita puuhailemme frendini Karin uudeksi armeijaksi. Ekaan viidensadan pisteen falangiin valittiin muiden muassa Canoptek Wraith-yksikkö, sillä ne on sekä kipeitä figuja että kreisejä pelikentillä. Alla pari kuvaa Karin uusista iskujoukoista!

Wraithit ovat olleet yksi mun suosikkiryhmistä uusilla Necroneilla pelatessa eikä ollut vaikeaa suositella niitä Karillekin.

Koska suurin osa figujen kynsistä ja jaloista meni Deathmark-konversioihin, jäi Wraitheille vain yhdet kädet. Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma, sillä olimme alunperin miettineet tekevämme figuista hiukan "sandwurm"-tyylisiä ja harkinneet jättävämme kaikki kädet pois kokonaan. Lopulta päädyimme lähitaistelukynsiin, sillä ne tekivät figuista vähän vaarallisemman oloisia.

Ruosteinen ja pölyinen häntä kuivalla aavikolla. Käytimme beissauksessa verkkoaitaa kuvaamaan, miten Wraithit ohittavat ja tuhoavat puolustusrintaman etuvartioasemia.

Väriteema on muista Necroneista tuttu tumma, ruosteinen metalli luunvärisillä panssaripaneeleilla. Silmissä on käytetty kontrastina sinistä hehkua ja veriroiskeet toimivat ylimääräisenä tehostevärinä.

Pieni konversio sai Wraithin kaivautumaan maan alta aidanpätkän alitse.
Vääntelimme figuille Matrix-tyyliin vähän kaapelilonkeroita, joita Kari voi halutessaan pelata Whip Coilien säännöillä. Kuvista ei käy ilmi, mutta päätimme jättää selässä olevat kuulat kiiltävän mustiksi ja weatheroida ne kevyesti. Haluan kuitenkin kuulla vielä Karin mielipiteen siitä, haluaisiko kiiltävän lakan myös silmiin ja veripintoihin vai toivoisiko figujensa olevan efektien suhteen mattapintaisia.

Panssaripintojen menosuuntaan syntyneet naarmut tuovat vähän lisädynamiikkaa figuihin ja tukevat ideaa, että Wraithit kaivautuisivat hiekan alle vaaniessaan saalistaan.

Maanalaista elämää kuvaamaan beissasin yhden Wraithin myös Tyranid Ravenereista tutulle onkalo/tunnelibaselle.

BOOM! Armeija kasvaa ja sisältää nyt joukkoja jopa kolmesta FOC-slotista!

2 comments:

 1. I really like your work. This, an the most of the other projekts are really inspiring, but sadly I can not speak Finnish.
  But the pictures are great :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! We're also writing material on projects in english in the right hand-side project pages, just click the banners. :)

   Delete