October 16, 2015

Warming up

Turku Fanatic on jo vuosia ollut suomalaisen figuturnausskenen huippukohtia, joka kerää kahdesti vuodessa mittavan yhteisön kasaan kahden päivän täysiveriseen pelitapahtumaan. Turnauksien taustalla on paikallinen peliyhdistys Ordo Aboensis, jonka järkkärit tekevät pyyteettömästi duunia skenen ja pelaajien viihtymisen eteen. On ollut hyvä huomata, että järkkäritiimiltä on löytynyt myös kunnianhimoa tehdä tapahtumasta aina vain parempi vuosien aikana ja palautetta on otettu vastaan hienosti. Kun marraskuussa suunnataan taas transportien nokat kohti Suomen Turkua, voidaan luottaa, että perillä odottaa laadukas ja viihdyttävä turnauskokemus.

Meidän (viimeisen parin vuoden aikana aika laajaksikin rakentuneen) ETC-jengin Fanatic-perinteisiin kuuluu paljon muutakin kuin vain pelit tutuksi tulleella T-talolla. Fanaviikonloput on kaksi myös vuosittaista irtiottoa, road tripia ja huonostinukuttua hotelliyötä. Hamburger Börs on tälläkin kertaa varattu tukkoon ja ekat tiedustelijat saapuvat paikalle jo perjantai-iltana ennen varsinaista turnausta.

Fanatic-viikonloppua odotellessa War Head järjestää sunnuntaina 1.11.2015 kolmen kierroksen Warhammer 40,000 -turnauksen! Tapahtuman teemana on lämmittely tälläkin kertaa huikean osallistujamäärän keränneeseen Fanaticiin, jossa pelataan 40K:n lisäksi turnaukset myös Warmachinesta ja Fantasy Battlen The 9th Agesta. Teeman johdosta turnauksemme sääntöpaketti seuraa tarkasti tulevan Fanaticin linjoja treenailun ja listakehittelyn mahdollistamiseksi. Tervetuloa myös seuraamaan matseja!

Nähdään Fanaticissa (tai turnauslauantaina Turun yössä!)

No comments:

Post a Comment