October 25, 2015

Vessels of Depravity

Helsingin Warhammer Store järjesti eilen Armies on Parade -maalauskilpailun, jonka ideana on koota myymälöihin ympäri maailmaa upeita armeijakokonaisuuksia, joita esitellään päivän ajan 24x24" -kokoisella display-alustalla. War Head lähetti kilpailuun luotto-operaattorinsa Ollin, joka loi tänäkin vuonna haastetta varten täysin uuden kokonaisuuden. Yksi maalausskabojen parhaista puolista on varmasti niiden mukana tulevat deadlinet sekä motivaatio saada aikaan jotain uutta. Tänäkin syksynä rakentui uusi armeija vitriinihyllyä koristamaan!

Olli kasasi kolmen kuukauden aikana häiriintyneen siistin ja omaperäisen demoniarmeijan, jota johtaa kirottujen Word Bearerien kultti. Uunituore kokonaisuus ansaitsi tällä kertaa Armies on Parade -yleisöäänestyksessä hopeisen ansiomitalin, joka täydensi Ollin henkilökohtaisen värisuoran! Onnittelut ahkeralle rakentajalle hyvästä suorituksesta ja kiitokset GW:lle skaban järjestelyistä.

Demoni-invaasion agitaattorina on kovakasvoinen Dark Apostle Word Bearers -legioonasta. Sotapappi on riisunut pääkallokypäränsä voidakseen tarkastella lakeijoidensa tihutöitä omin silmin. Figu on rakennettu true scale -periaatetta noudattaen käyttämällä esimerkiksi Chaos Terminatorien jalkoja ja olkasuojuksia. Koko rintapanssari on sculptattu itse green stuffista.

Myös jalkojen takaosat on stuffattu Power Armor -lookin jäljittelemiseksi. Aseena kaaoksen sankarilla on tietysti nuijamallinen Accursed Crozius.

Synkkä lynkkaajakultti seuraa Dark Apostlen jalanjäljissä. Mukanaan näillä on soihdut, lähestyvää tuhoa enteilevät kellot sekä pimeintä noituutta sisältäviä loitsukirjoja. Kukin on valmis myymään sielunsa warpin pimeille voimille!

Kultistit on rakennettu Empiren Flagellanteista, joille on vaihdettu Ghoulien päät ja tehty hihoja ja huppuja green stuffista. Samoin soihtujen liekit on veistetty omin käsin. Makea yksityiskohta maalauksessa on liekeistä heijastuva object source light -valoefekti, joka kajastaa lämmintä sävyä kultistien vaatteisiiin.

Peliteknisesti yksikkö on tietysti Chaos Space Marineiden Cultist-ryhmä lähitaisteluasein.

Invaasio! Word Bearerien on onnistunut manata paikalle vähäisempiä demoneita. Painajaismaiset olennot pitävät aavemaista, ulisevaa ääntä ja sätkivät epäinhimillisesti saapuessaan reaalimaailmaan.

Kädettömät, pitkäkaulaiset kallonaamat on tehty Fantasy Battlen Ghouleista ja green stuffista.

Ollin omalaatuisella visiolla toteuttamat Lesser Daemonit on oikeasti aika häiritseviä ja pelottavia.

Armeijalistassaan Olli on suunitellut pelaavansa demonilaumaa joko Horrorien tai Daemonettejen säännöillä.

Kookkaampia hirviöitä mönkii varjoista valoon!

Pitkäraajaiset warp-ruumiillistumat etsivät raadeltavia sieluja.


Ollin isommat Lesser Daemonit on konvertoitu Bloodlettereistä.

Armeijan toinen demoniprinssi on noussut rinteelle tähyämään horisonttiin. Samalla tämä vetää rinnastaan demonimiekan tulevaa verenvuodatusta varten. Slaanesh-demoniprinssin pohjalla on Vampire Countien Crypt Horror.

Armeijan beisseissä on mättäiden lisäksi romurautaa, patinoitunutta vaijeria ja piikkilankaa.

Vauhdikkaampi demoniprinssi on rikkonut kahleensa ja sprinttaa vapauteen. Armies on Parade -kokonaisuutta ennakoinut figu oli myös osana Ollin Survivor Series -ryhmää.

Valtava suurdemoni liittyy joukkoon viimeisenä. Nyt valloitusjoukko on kasassa!

Ollin Keeper of Secrets -konversion pohjalla on Skavenien hiljattain ilmestynyt Vermin Lord, joka on figusettinä aikamoinen bitsikokoelma lukuisine aseineen, raajoineen ja päävaihtoehtoineen. Kaulaa on taas jatkettu green stuffilla ja kasvoiksi on päätynyt Tomb Kingien Necrosphinxin kallo.

Armeijan aseeton teema jatkuu myös Greater Daemonissa, vaikka se onkin kasvattanut toisesta kädestään vastenmielisen liharuoskan.

Tihutyöt voivat alkaa. Kultistit paimentavat vähäiset demoonit ulos häväistystä kappelista.

Demoniprinssiveljekset haistavat pelon.

Dark Apostle liittyy rynnäkköön. Kultisteja uhraamalla demonien rivit vahvistuvat entisestään.

Armies on Parade -hopeaa ansainnut, eittämättä yksilöllinen demoniarmeijakokonaisuus.

Helvetilliset olennot ovat nyt nähtävissä myös Fight Club -vitriinissä. Schäää!

5 comments:

 1. Man, this blog is so awesome. Wonderful army, very creative. Its just amazing to me how fearless you all are with your conversions and army ideas. I've been working on an infinity army and, inspired by your work, I decided to convert as much as I could. All the while trying to think like a warhead.

  Here are the results so far. http://tauofwar.blogspot.com/2015/10/baltimore-brawl.html

  ReplyDelete
 2. Minulta meni yöunet näiden hirmujen takia. Mahtava toteutus!

  -Tatu

  ReplyDelete
 3. More great stuff. Love this site, nearly everything posted is modelled and painted to perfection, a real pleasure to look at. Those long -necked ghouls are suitably horrific looking, especially the two-limbed ones, they look like some sort of nightmare death ostritch!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks man! They've got something quite dark and psychological to them, Ollie did great job executing his daemonic vision.

   Delete
 4. Huima visio. Pidän!

  -Miika

  ReplyDelete