October 8, 2015

Survivor Series: The Secret Cell

Survivor Series is War Head's squad building challenge, inspired by Blanchitsu and the joint brilliance of the gentlemen of Iron Sleet.  Our models don't necessarily belong to any specific armies, and might not be represented by an existing set of rules; the atmosphere is all that counts. A loose theme to tie all the individual squads together is 'survivors'. Are you ready?

Squad by Ollie


Sokerina Survivor Seriesin pohjalla on Ollin kosmisen siisti ryhmä, jonka näennäisessä johdossa on häikäilemätön kuvernööri Mortymer Folgrim Hitchingham III. Korkea-arvoisen aatelisperheen kasvatti esiintyy harvoin hallitsemansa Absolom Reach -kuumuodostelman julkisuudessa, mutta kontrolloi sektoria kirjaimellisesti rautaisella otteella. Mukana päiväkävelyllä on myös kuvernöörin lemmikkiahma.

"Shipcrafting, mining, arms industry, the bickering parliament. What is there left to conquer? You see, sister Estell, we have to expand; true power lies beyond the Absolom Reach. It is our destiny."


Hamutessaan lisää valtaa Mortymer tuli kaataneeksi paikallisen kaivoskauppaliittouman ja hankki näiden omistukset itselleen. Kaivostunneleista paljastui kuitenkin jotain outoa, mikä sopi kuvernöörin kunnianhimoiseen ja piittaamattomaan luontoon.

Figun pohjalla on tunnistettavissa paljon konversioissa käytetty Nurglen Chaos Lord, mutta Olli on sculptannut lähes kaiken vaatetuksen milliputtysta ja green stuffista. Päänä on Crypt Ghoulin pää, jota on jatkettu sculptaamalla hiuksia myöten. Leopardikuvioinen kaulus ja hihansuut, rautainen nyrkki sekä kalukukkaro kuuluvat tyylitietoisen kuvernöörin puvustukseen. Ahma on hommattu erikseen Essenin Spiel-messuilta viime vuonna.

Sister Estell on Mortyn sihteeri ja neuvonantaja, joka on nyttemmin kääntynyt radikaalimpaan hengelliseen suuntaan.

Sulkakynät ovat vaihtuneet liekinheittimeen tilanteen kiristyessä Absolom Reachissa ja panikoivien työläisten täyttäessä kadut.

Korkkarisaappaisiin sonnustautunut taistelija on koottu pääasiassa Dark Eldar -osista.

Kuvernöörin rinnalla astelee myös tämän hiljainen, mutta napin painalluksesta raivon valtaan ajautuva Servitor WR-138. Vastaavia kyborgeja on käytetty Absolom Reachilla pitkään mellakoiden torjumiseen ja kapinasolujen kuulusteluihin.

Figun pohjalla on osia Fantasy Battlen örkeistä, Grey Knight- ja Ghoul -bitsejä sekä green stuffista tehtyä kaapelia.


Kaiken takana on kuitenkin kaivoksen uumeniin avautuneen portaalin kautta syntynyt demoni. Sulokielisen olennon oli helppo lumota vallanjanoinen kuvernööri lupauksilla laajenevasta hallinnosta, jos vain Absolom Reach saisi toimia demonin ja sen portaalin kotina. Taka-ajatuksena on tietysti muuttaa kuu demonimaailmaksi ja avata sen kautta järjestelmään täysimittainen kurimus.

Pitkäkaulainen warp-olento on tehnyt tuhojaan jo pitkään.

Persoonalliseen figuun on käytetty osia Vampire Countien Crypt Horroreista, Tyranideista ja Dark Eldar Talos -setistä.

Täysimittaisen warppirepeämän syntyminen sopisi sattumalta myös muuan petturiorganisaation suunnitelmiin. Night Lordien Task Force "Red Gauntlet" on lähettänyt operaattorinsa suojaamaan kuvernööriä keisarillisen inkvisition salamurhayrityksiltä. Vaikutusvaltaisen Mortymerin olisi saatava toimia vapaasti Absolom Reachin parlamentissa, jotta demoni voi junailla tulevan katastrofin kulisseista.

Night Lord -legioonavalinta antoi Ollille vapaat kädet kuorruttaa figu pääkalloilla ihan luvan kanssa. Pelottelutaktiikat ja voitonmerkit kuuluvat ohittamattomasti Night Lordien tyyliin.

Figu on koottu true scale -periaatteella tavallista Space Marine -figua kookkaammaksi hyödyntäen Terminator-osia ja green stuffia.

Kun suunnitelma lähtee käyntiin, evakuoidaan kuvernööri liittolaisineen turvaan syntyvältä kaaokselta.

Myös lojaali Servitor pysyy isäntänsä rinnalla loppuun saakka.

Demonin juonet eivät tuntisi selviytyjiä, mutta Absolom Reachin uhraaminen olisi Mortymerille pieni hinta koko järjestelmän hallinnasta.

Ollin vaikuttava ryhmä päättää Survivor Seriesin, mutta sen oma tarina ei ole vielä lopussa... Kiitokset artikkelisarjan seuraamisesta ja pysykää kanavalla!


4 comments:

 1. Aivan sikamakeita kokoonpanoja kaikki Survivor Seriesin ryhmät! Antaneet todella paljon ideoita ja fiilistä rakennella omaa Inquisimunda-porukkaa! Keep up the good work lads!

  ReplyDelete
 2. Hi. Where are the models from or if they are conversions what parts did you use? Amazing, simply amazing!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi! They are all scratchbuilds out of ordinary Games Workshop plastic kits. The governor has been made out of the Lord of Plagues model with a Crypt Ghoul head and green stuff clothing. His secretary is based on a Dark Eldar Wych model whereas the Servitor is originally a Black Orc. The Daemon uses Vampire Count Vargheist as the base model. The Night Lord is based on a Chaos Terminator with lots of green stuff and other parts.

   Hope this helps! Thanks for the compliments!

   Delete