July 28, 2014

Morning afterOlipa huisa Ropecon! Pakko fiilistellä vähän onnistunutta tapahtumaa, vaikka kamera ja muistikortti jäivätkin töihin. War Headilla oli tänä vuonna siisti näkyvyys oman pikku näyttelyn, Noppakerhon kanssa yhteistyössä järkätyn demotoiminnan ja maalauskisaentryjen muodossa ja viikonloppu kului hujahtaen. Mun pääohjelmaan kuuluivat tänä vuonna kaksipäiväinen 40K-turnaus sekä MTG-pelit, joita halusin kokeilla tänä vuonna ensi kertaa. Team Sealed oli aika hauskaa ja draftit mainiota yöohjelmaa!

Conivalmistelut alkoivat mun kohdalla toden teolla kahdeksan päivää ennen h-hetkeä. Mietin sitä, miten viime vuonna näihin aikoihin maalasin hiki hatussa Space Sharkeja yli figun päivätahtia jotta saisin ne valmiiksi Ropeconin turnausta varten. Kaipa hipiään iskivät jonkinlaiset deadline-niksat, sillä huutelin pian Ollia mukaan maratonimaalaukseen. Koska meidän Tau-projektissa oli jo pari yksikköä väreissä, ei voisi olla kovin paha homma pistää maaleihin 1500 pisteen armeijan loputkin osat ennen ensi viikonlopun Ropeconia. Sain värvättyä mukaan pari War Head -apuria, joiden kanssa pikaprojekti saatiin kuin saatiinkin juuri ajoissa pakettiin!

Tällaiset maratonimaalaukset ovat projekteina tosi ristiriitaisia tunteita herättäviä. Tavallaan ne on tosi hauskoja, sillä aikaansaaminen on parasta ja intensiivisesti työskennellessä voi nähdä isojenkin hankkeiden ottavan muotoa ja valmistuvan ripeään tahtiin. Toisaalta ne ovat taas tosi uuvuttavia, sillä tälläkään kertaa en ehtinyt tehdä viikkoon työpäivien jälkeen mitään muuta kuin häthätää safkailla ja käydä nukkumaan. Vastoinkäymisiä kohdatessa ongelmat on vaikeampi ylittää pikku stressin ja ajanpuutteen vuoksi. Loppujen lopuksi palkintona on kuitenkin ihan uusi armeija, jota pääsee sitten esittelemään ja pelaamaan.

Armeijasta tuli lopulta aika näyttävä! Tykkään erityisesti konffeista, yhtenäisestä väriteemasta ja syysteeman beissauksesta, jota oli huippuhauskaa tehdä ja se sopi aiheeksi myös display-alustaan. Kuten totesin, tähän hätään ei juuri ole esitellä kuvia, mutta ajattelin muutenkin tarinoida vielä paremmin meidän Coniohjelmasta ja esimerkiksi (aika etelään menneistä) turnauspeleistä. Palataan siis ihan pian lisäkuulumisien ja Akun Captain's Login kanssa; ETC:hen lähdetään jo ensi viikolla ja sotahiitti kasvaa!


No comments:

Post a Comment