July 19, 2014

Marathon manRopecon 2014 lähestyy! Joka kesän kohokohtaan on enää viikko ja suunnitelmat viikonlopun varalle rakentuvat kaiken aikaa. Tänä vuonna olisi hauska osallistua paitsi kaksipäiväiseen 40K-turnaukseen, myös ensi kertaa johonkin Magic the Gathering -ohjelmaan. Lisäksi Coniin kuuluu tänäkin vuonna War Headin omaa näkyvyyttä tällä kertaa pienen näyttelyn muodossa. Koska koko miehityksemme on kiinni eri toimitsija-, pelaaja- ja työtehtävissä koko viikonlopun, ajattelimme järkätä tähän Coniin jotain vähän staattisempaa joka ei vaadi päivystämistä!

Viime vuonna samoihin aikoihin panikoin Space Sharks -armeijaprojektin valmistumisen kanssa, huh. Se oli kyllä aikamoinen setti, joskin kiireen ja paineiden purkauduttua armeijan valmistuttua myös tosi, tosi palkitseva hanke. Ehkä pienten Deja Vu -vibojen ja deadlineaddiktion kannattelemana mua puri alkuviikosta jokin inspispöpö ja taas mennään; all-nighter-malliin Ropecon-valmisteluja toistaiseksi salaisen projektin tiimoilta! Dipolissa nähdään taas, ehtikö mies apureineen maaliin.

Tän vuoden Coni tulee joka tapauksessa olemaan muistettava. Ikoniseksi conipaikaksi kehittynyt sokkelomainen Dipoli menee nimittäin kuulemani mukaan ensi vuonna remonttiin, minkä jälkeen tiloja tuskin vuokrataan enää laajempaan messu- tai tapahtumakäyttöön. Ropecon 2014 saattaakin olla viimeinen Ropecon legendaarisessa rakennuksessa, mikä herkistää kyllä pitkäaikaista conivierasta aika tavalla. Mikä tahansa messukeskus ei kuitenkaan voi palvella Ropeconia samaan tapaan tai samanlaisella tunnelmalla; Dipoli on ollut Ropecon kaikki ne kaksitoista vuotta kun olen tapahtumassa käynyt. Nyt kolmannestatoista otetaan kaikki irti.

Tavataan valtateemaisessa Ropeconissa viikon kuluttua!

No comments:

Post a Comment