July 13, 2014

Continuum

Ropecon ja ETC 2014 lähestyvät! Valmistautumista tahdittaa palkkamaalausduunien viimeistely, turnaustreenaaminen ja pikku inspis väsätä jotain ihan kasuaaliin käyttöön; siitä on jo hetki kun Carcharodonit saivat viimeksi vahvistuksia. Jaoin War Head Facebookiin teaser-kuvan mariiniprätkästä, siitä pitäisi syntyä pian jonkinlainen Chapter Master -figu. Jos saisin sopivan listarungon kasaan, olisi hauskaa rakentaa sille myös moottoripyörin operoiva komentoryhmä kolmosedikan Command Squad -boksin hengessä (eli jokaisella hahmolla olisi jokin erikoisrooli). Toisaalta unitin voisi kyllä kasata muuten vain vaikka War Headin ja GW Helsingin suunniteltua Apocalypse-ottelua varten! Joka tapauksessa on kiva päästä taas rakenteluun kiinni.

Reissukuvien purkaminen kamerasta jatkuu edelleen, sillä löysin muutaman otoksen sattumalta löytämästämme pienestä GW-myymälästä. Hobbybongailu ei tällä kertaa ollut lontoonreissun ohjelmalistalla, mutta olisihan se ollut jo pieni ihme, jos kaiken sen kiertelyn ja kaartelun aikana ei olisi törmännyt yhteenkään hobby centeriin. Meininki oli sama kuin aina, innokasta asiakaspalvelua ja henkilökohtaista myyntityötä. Myymälöihinkin jatkuva tulevien julkaisuiden salailupolitiikka saa kyllä mut aina pyörittelemään silmiäni, vaikka päätös ei kai olekaan henkilökunnan tai myymäläpäällikön. Nytkin viikkoa ennen örkkikodeksin julkaisua jutellessamme uusista figuista henkilökuntaan kuuluva keskustelukumppanini esitti täysin tietämätöntä tulevasta codex-julkkarista ("Oh yeah, let's hope they'll get a new book too eventually"), vaikka kaupan oli jo tuolloin pitänyt tehdä kirjoista tilaukset jotta ne ehtisivät julkaisupäiväksi lauantaiksi. Tästä tulee aina hiukan awkward fiilis ja GW:n vanhanaikainen policy saa firman vaan näyttämään vähän hölmöltä.

Isot linjaukset kuitenkin taitaa tulla korkealta hierarkiapyramidin huipulta, joten liikkeiden henkilöstöä meiningistä ei voi syyttää. Vaikka myymälöistäkin on tullut takavuosia geneerisempiä, on niissä silti aina hauska piipahtaa tsiikaamassa vitriinien sisällöt ja ikkunadisplayt!

Mulla riittää rakkautta tosi monelle faba-armeijalle. Vaikka sitä tulee pelattua aika vähän, kiertää kaikkien jengien rakenteluinspis vuorotellen pääkopassa. Vanhan koulun Skavenit olis tosi hauska toteuttaa jonkinlaisena teemajenginä tai vaikka Mordheimiin. Clan Pestilens toimis hienosti myös rottien ja liskomiesten välisissä teemavälienselvittelyissä.

Hurja konffattu Abaddon osana mageeta Black Legion -kokonaisuutta. For the dark gods!

Demonien raskaat taustajoukot.

Imperial Knightit on kovassa nosteessa Sanctus Reach -kampanjan ja uuden WD-characterin myötä.

Dynaaminen Gorkanaut oli tosi vaikuttava mustassa maalipinnassa. Goff-ajoneuvot on muutenkin tosi rajun näköisiä ja painostin Heseäkin vähän kantamaan Abaddon Blackia örkkipajansa motor poolille.

Sairaan siisti Meganob-iskujoukko!  
Perjantaina funtsittiin Ollin kanssa, mitä lisäyksiä tämän armeijaan tulisi tehdä... Jalkaväkeä ei koskaan ole liikaa ainakaan nyt örkkikirjan yksiköiden sisäisen balanssin ollessa aiempaa vakaampi.

Nähtäväksi jää, onko vihernahoista turnauksien kärkisijojen tavoitteluun? Ainakin Stormboy Rush jyräsi testimatsissa rumasti mun varomattomien Necronien yli.

Saman armeijan hulppeat Kopta Kanit!

Tomb Kingit on toinen mun pitkäaikaisista fiilistelyjengeistä... Jengi maalaa ne usein vaan mun makuun vähän liian värikkäiksi ja sarjismaisiksi.

Yhtenäisyys kuitenkin tekee kokonaisuuden!

Intro- ja displaypöydillä fiilisteltiin Lontoossa lumiteemaa. Dark Vengeancen joukot ottivat yhteen pommitetulla raja-asemalla.

Ikkunan asetelma kertoi Ultramarineiden ensimmäisen komppanian sankariteoista Macraggen napajäätiköllä.

Hive Fleet Behemoth teki selvää jälkeä Imperiumin puolustusjoukoista, mutta näiden onnistui ostaa riittävästi aikaa sodan voittamiseen.

More bugs into the meat grinder.

Ravenerit ja Trygon kaivautumassa puolustajien selustaan. Venerable Dreadnought säntää hätiin.

Katossa killui Hive Crone.

Ihan näppärässä displayssa oli hyviä yksityiskohtia.

Nyt kun Helsinkiinkin on saatu kunnolla auringonpaistetta, jatkuu lomafiilis kotonakin. Nyt illaksi ehkä vähän rullailemaan ja huomenna töiden sekä raksailujen pariin!

No comments:

Post a Comment