April 1, 2018

Titanic BusinessOur biggest commission in a while has to be the recently completed Warhound Titan, that we assembled and painted from start to finish. We aimed to create an atmospheric and realistic war machine, including customer's requests for "Legion of the Damned" -like heraldry.

Viimeisimmistä palkkamaalauskeikoista eksoottisin ja myös suuritöisin oli ehdottomasti Forge Worldin Warhound Titan, joka oli hartsisessa massiivisuudessaan myös ensimmäinen Super Heavy -komissiomme koskaan. Suureen punaiseen Titanicus-laatikkoon pakatut osat saapuivat päämajaamme hyvissä ajoin jo viime vuoden puolella, mutta pääsimme titaanin kimppuun toden teolla vasta kevätkauden alkaessa. Keikkaan kuului koko prosessi osien preppailusta kasaamiseen, maalaamiseen ja lopulta custom-alustan rakentamiseen.

Haimme figuun uhkaavaa ja realistisen elokuvamaista tunnelmaa - Warhoundin voisi hyvin kuvitella palavaan rauniokaupunkiin suojaamaan sen jaloissa taistelevia, laastipölyn peittämiä jalkaväkijoukkoja. Asiakkaan toiveesta Titaanin koruttomassa heraldiikassa myös nyökättiin Legion of the Damned -joukkojen ikonografian suuntaan, menemättä kuitenkaan ihan sarjislinjalle liekkien ja luurankojen kanssa.Titaani oli mielenkiintoinen ja haastava komissioprojekti - esimerkiksi osien paino tuo ihan oman ulottuvuutensa maalausprosessiin verrattuna tavallisiin muovi- ja metalliminiatyyreihin.
Titaanin heraldiikka on tehty freehandina, inspiraatiota on haettu klassiselta 40K-kuvittajalta Wayne Englandilta.
Myös kultaiset koristeet tuovat osaltaan kontrastia sotilaallisen harmaasävyiseen yleisilmeeseen.
Molemmat aseet, keskivartalo ja alusta on magnetisoitu, jotta figun saa purettua kuljetusta varten.

Tuhoutuneen kaupungin teema käy ilmi alustasta.

Keisarilliset lentolehtiset värittävät lohdutonta kivimurskaa ja vääntyneitä metallirakenteita. Kiitokset asiakkaalle hienosta maalauskeikasta ja -kokemuksesta!

No comments:

Post a Comment