April 11, 2018

The Coming of the Sky WarriorsThe 6th Legion, Vlka Fenryka, Emperor's Executioners, Sky Warriors of Russ

Today we take a look at the growing Horus Heresy collection of Antti Halonen, who's been a Fight Club combatant and Space Wolf fan for years. The army in question is actually Antti's third Space Wolves -themed contingent, where the two previous ones (including this inspiring ensemble) have been created for 40K universe. We feel that Antti's subtle conversions and weathering work have really given the Sons of Russ the feral mood they deserve.

Antti Halosen Space Wolf -armeija, Fenriksen neljäs Great Company, tunnetaan myös nimellä The Blood-worm's Masters. Komppania on erikoistunut aggressiivisiin lähitaisteluihin ja CQC-sodankäyntiin, joka näkyy myös armeijan mekanisoiduissa yksikkövalinnoissa. Tulevaisuudessa kokoelman jatkeeksi on tarkoitus hankkia isoja aseita tukemaan muun osaston ajoneuvojohtoista rynnäkköä.

Space Wolfien käytännönläheisyys näkyy muun muassa figujen blingin määrässä, mikä on jätetty tarkoituksella minimiin. Antti on pyrkinyt pitämään armeijan tyylin ja visuaalisen ilmeen realistisen brutaalina nyky-40K:n sarjakuvamaisuuden sijaan. Armeijan sankarit on myös nimetty samaan tyyliin kuin joukon 40K-veljet, mutta koska Heresy-aikaan ei oltu niin taikauskoisia, on kalusto jätetty nimeämättä.

Tuoreemmat ja vielä hiukan feralit Fenriksen kasvatit Antin armeijassa käyttävät uusinta MKIV-panssaria, mutta niitä on muokattu yksittäisten sotureiden toimesta vastaamaan kunkin omaa taistelutyyliä. Jättämällä osan haarniskasta tukikohtaan pääsee myös keulimaan taistelutovereille omalla urheudellaan.


Antin Rhinoissa on third party -valmistajan Dozer Bladet. Pääaseeksi on valikoitunut aina hyödyllinen Multi-Melta.

Weathering-panostukset ja kontrastivärien käyttö tekevät ajoneuvoille yhtä paljon kuin jalkaväellekin.

Komppaniaa johtaa Jarl Hvarl Rjodbrandr "Red-Blade", joka tunnetaan myös lisänimellä "The Headsman of Koltok", johtuen Hvarlin ylläpitämästä tavasta kerätä merkittävien vihollisten kalloja ja kertoa niiden keräämisestä saagoissa. Armeijasta löytyykin kalloja voitonmerkkeinä sieltä täältä. Kohta, kun itse Russ liittyy mukaan armeijaan, alkaa Primarkkien kallojen metsästys toden teolla. Curzen kallo onkin jo kerran niitetty veteraaniryhmän bolterien toimesta.

Tartaros Terminatorit muodostavat Red-Bladen henkivartiokaartin.

Varsinaisina rynnäkköjoukkoina käytetään tietysti Cataphractii Terminator -veteraaneja. Ryhmänjohtaja on luonnollisesti konvertoitu asiallisen sankarilliseksi.

Voraxit valikoituivat armeijaan Antin pitkäaikaisina suosikkifiguina ja Hunter-Killer robotit sopivatkin täydellisesti Avaruussusien riveihin. Niiden mukana kulkee yleensä Iron Priest Tyr Jarnsmdir "Iron-Smith", joka on tehty Tech-Priest Enginseer -figusta.

Jarngrimr Ulfbitr "Wolf's Bite" ja Forni Jotunnban "Giant's Bane" on molemmat tehty muovisista Contemptor Dreadnoughteista ja kaikki niiden aseet on magnetisoitu, jopa nyrkit ja niiden sisällä olevat tuliaseet.

Myös Land Raideriin on askarreltu Dozer Blade, tällä kertaa Leman Russ -kitin osista. 

Venerable Dreadnoughtin kilvestä saa coolin yksityiskohdan susilantsariin.

Toinen armeijan Land Raidereista on mahdollista muuttaa Phobos-mallista joko Protokseksi tai Achilles-variantiksi.

Modulaarinen Land Raider purettuna - osat on tietysti magnetisoitu.

Yksi armeijan hengellisistä johtajista, Speaker of the Dead Ofridr Valdyr "War Wolf", on tehty Deathwatch: Overkillin Chaplain Cassiuksesta.

Kokeneemmat ja maltillisemmat Slayer-ryhmät suosivat Antin armeijassa MKIII-panssaria sen lisäpanssaroinnin takia. They know better! Support-ryhmien käytössä taas on MKIV sen parempien sensoreiden takia, ja nämä ryhmät koostuvatkin usein Maan kasvateista ja "rauhallisemmista" fenrisialaisista. Antin veteran power armor -ryhmät on merkitty punaisella faceplatella ja polvisuojuksella - väri kertoo ryhmän olevan "bloodied in combat". 

Tehokkaat bitswapit tekevät figuista paljon "calthimarineita" tunnelmallisempia.

Antilla on takanaan jo lukuisia taisteluita niin toverillisissa one off -matseissa kuin War Head -turnauksissakin.

Space Wolf -kokonaisuus on voittanut myös Fight Club -turnauksemme Paras Armeija -palkinnon.
Keisarin teloituskomppania valmiina uuteen rynnäkköön. For the Allfather!

2 comments:

  1. Very informative blog article. Thanks Again. Keep writing. 토토

    ReplyDelete
  2. Excellent information Providing by your Article, thank you for taking the time to share with us such a nice article. Amazing insight you have on this, it’s nice to find a website that details so much information about different artists. 토토사이트

    ReplyDelete