April 2, 2018

Mission Critical!

Today we take a look at some commission projects we've been working on alongside the Warhound Titan presented earlier. Although most of our customers have had 40K figs painted, sometimes we also receive requests to put miniatures from other systems into gaming order. A little change in scale and thematics here and there is quite refreshing!

Maaliskuun lopussa saimme valmiiksi koko liudan komissioprojekteja ja nyt päästäänkin lähettämään joukot tehtäville oikeiden omistajiensa pelipöydille! Suurin osa alkuvuoden keikoista on ollut "alusta loppuun" -laatua, eli olemme saaneet napit osissa ja prepanneet ja koonneet figut ennen maalaustyötä. Pienen warbandin tai armeijakunnan kokoiset keikat ovat laajuudeltaan usein kaikkein miellyttävimpiä, sillä niissä pääsee keskittymään pitkäjänteisemmin johonkin tiettyyn aihealueeseen ja samalla valmistuu myös pelivalmis kokonaisuus.

Maalasimme maaliskuussa ensi kertaa Darklands-pelin viikinkihenkisiä figuja. Raiding partyn johtoportaaseen kuuluu yllä esitelty kolmikko.
Näissä on muuten ruskeasävyiseen värimaailmaan haettu värikästä piristystä kirkkailla sirotteilla ja monipuolisella beissauksella - pienet koivurungonpalat esimerkiksi viittaavat skandinaavimiljööseen! Mimmille lisätään vielä lammikkoon hiukan water effectia.

Muu viikinkiosasto koostuu pääasiassa partasuisista jousiampujista.

Koko taistelujoukko koolla!

40K-puolelle tuotimme special operations -hengessä Deathwatch-iskujoukon kuljetuskoneineen.

Ryhmien varustukseksi on tietysti ukkosvasaroiden ohella valittu haulikot ja Frag Cannonit, joista osa oli tilattu Anvil Industriesilta.

Asiakkaan toiveesta figuille tehtiin hiukan pölyistä weatheringia sekä Zandri Dust -beissinreunat, jotta figut sopisivat olemassaolevaan kokoelmaan.

Eri Chapter-identiteetit on luonnollisesti poimittu esiin.

Corvus Blackstar oli iskujoukon centerpiece-figuna keikan mielenkiintoisin työstettävä.

Taistelua nähnyt kone lentää ilman yksikkötunnuksia kuten kunnon Black OPS -meininkiin kuuluu.

Koneen vara-aseet on myös magnetisoitu vaihtelua varten.
Vähän ennen viikinkejä ja Deathwatch-joukkoja teimme kaupunkimaastosetin, johon kuului raunioiden lisäksi myös aika tavalla kraatereita ja muuri/linnoite-tyylisiä maastonkappaleita.

Seinien väriksi valittiin teollinen harmaa, jota pehmennettiin hiukan kermanvärisillä kerroslaatoilla. Toivon mukaan rauniot ovat tätä kirjoittaessa päässeet jo taisteluiden näyttämöksi!

Taannoin tuottamaamme Dune Scorpions -armeijaan tarvittiin Nopat & Taktiikka Talvisotaa ja Turku Fanaticia varten vahvistuksia ja vastasimme tietysti kutsuun. Ensimmäisenä etappina oli täydentää armeijan Aggressor-määrä kunnioitettavaan kahdeksaantoista - näistä kavereista lähtee muuten aika tavalla kuulaa.
Hiukan myöhemmin Primaris-teemaa jatkettiin parin Intercessor-ryhmän voimin. Lisäksi armeijan aiemmin valmistuneisiin Devastator Squadeihin tuotettiin samalla Armorium Skullit sekä vaihtoehtoaseet Missile Launchereille.


Erikoisin keikka vähään aikaan oli täysmetallinen, radio-ohjattava Tiikeri, johon asiakas toivoi meidän tekevän kenttäharmaan pohjamaalin. Vaikuttava malli oli aikamoinen työstettävä, sillä pelkästään tornin piippu oli about käsivarren mittainen ja kaikki osat olivat metallia. Figun sisällä ei ollut vielä koneistoa, mutta siihen tulee toimivan telapyörästön lisäksi myös kauko-ohjatusti luukuista nousevat vaununjohtajat ja tietysti pyörivä torni.

Mukana oli jos jonkinmoista vinssiä ja vipstaakkia, joiden lopullisesta sijoituspaikasta mulla ei ole aavistustakaan.

Tiger lähti Fight Clubilta pehmustetussa matkalaukussa, jossa sitä oli näppärä vetää pitkin Opastinsiltaa. Onnea projektin viimeistelyyn!

No comments:

Post a Comment