November 22, 2016

There's a new sheriff in town...Kuten jotkut War Headin Facebook-päivityksiä seuraavat ovat voineet havaita, turnausjärjestäjänä ja harrasteblogina tunnettu yhteisömme on nyt myös figuihin ja sotastrategiapeleihin erikoistunut yritys! Tähän johtaneita askelia on valmisteltu pitkän aikaa ja oman harrastuskeskeisen liiketoiminnan aloittaminen on ollut mun henkilökohtaisena tavoitteena oikeastaan läpi koko elämän. Matka ensimmäisestä kesätyöpaikasta Rovaniemeltä Helsingin Puolenkuun Peleille, sitten Mygamestore.fi-pelikauppojen palvelukseen ja lopulta Poromagialle on ollut opettavainen ja kasvattava. Lopulta oon kuitenkin aina fiilistellyt mahdollisuutta rakentaa jotain omaa ja nyt on viimein tullut aika laittaa taisteluvaihde silmään.

War Headin yritystoiminta keskittyy täysin figupeleihin ja sille olennaisiin harrastetarvikkeisiin, kulmakivinään luonnollisesti Games Workshopin tuotteet. Lajitelmaamme kuuluvat kuitenkin alusta alkaen myös Warmachine/Hordes sekä Warlord Gamesin Bolt Action -tuotteet sekä pelkkää Citadelin tarvikearsenaalia laajempi työkaluvalikoima. War Headin kautta harrastajien on myös mahdollista hankkia erilaisia pelaajan elämää helpottavia palveluita, joista kerromme lisää myöhemmin. Strategianamme on keskittyä siihen mitä osaamme ja nauttia tekemisestä ja työnteosta Suomen figuskenen parissa.

Uusi yrityksemme toimii Helsingin Pasilassa sijaitsevassa Poromagian myymälässä, joka on jo valmiiksi hyvinvarustettu lautapelien, retrovideopelien ja keräilykorttipelien toimittaja. War Headin osasto löytyy myymälän sisältä ja koska tuotteemme ovat listattuna Poromagia.comiin, palvelee monille tuttu nettikauppa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asustavia. Tulevaisuuden visionamme on myöhemmin jatkaa toimintaa omissa tiloissamme, jolloin voisimme laajentaa valikoimaamme ja panostaa vielä kovemmalla drivella tunnelmaan ja tapahtumatoimintaan. Toistaiseksi kuitenkin jatketaan sujuvaa yhteistoimintaa Opastinsillalla!

Jotkut ehkä kelailevat, että tähänkö se blogaaminen nyt sitten loppuu - ei syytä huoleen! Vaikka alkaneet kiireet on varmasti tulleet jäädäkseen, on tämä saitti edelleen War Headin toiminnan ydin ja tulemme jatkossakin jakamaan tarinoita ja kuvia tapahtumista ympärillämme. Toivon mukaan asiaa riittää vielä enemmän nyt, kun panostus figupelien kanssa touhuamiseen voi hyvällä omallatunnolla olla täysipäiväistä. Jatkamme luonnollisesti myös raportointia tulevista turnauksistamme ja muista kaavailluista tilaisuuksista. Virallisia War Head -avajaisia joudutaan tosin vielä odottelemaan, mutta sillä välin toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan myymäläosastoomme ja tapahtumiimme, joista ensimmäiset ovat tulevan viikonlopun Blood Bowl -julkkaripelipäivä ja Rogue's Journal 40K-kampanjan kolmas, piiritystaisteluteemainen osa. Jatketaan yhdessä skenetyötä elinvoimaisen harrasteyhteisön eteen!


No comments:

Post a Comment