November 11, 2016

Blood Bowl Kick-off!War Head järjestää uuden Blood Bowl -boksin kunniaksi tutustumis- ja pelipäivän fantasiafutiksen faneille! Kaikille avoin ja maksuton pelipäivä järkätään 26. marraskuuta Poromagian myymälässä Pasilassa osoitteessa Opastinsilta 7 B. Päivän aikana on mahdollista verestää valmentajan taitoja ja tutustua uusitun Blood Bowlin sisältöön. Peli tulee myyntiin perjantaina 25. päivä ja se on noudettavissa myymälästä pelipäivän aikana.

Ennakkovarauksen pelistä voi tehdä täällä, toimitustavaksi voi myös valita noudon myymälästä!

Kaikki valmentajat ovat tervetulleita pelaamaan. Valmennettavien joukkueiden tulee olla arvoltaan 1 000 000 kultarahaa, eikä ylimääräisiä taitoja opeteta pelaajille etukäteen. Pelit pelataan uusimman Competition Rules Packin mukaan.

Tapahtumassa pelataan toisistaan riippumattomia irrallisia pelejä ystävyysotteluiden hengessä, eli varsinaista turnaus- tai liigarakennetta ei tällä kertaa ole. Jokainen valmentaja on tervetullut pelaamaan yhden tai useamman ottelun. Otteluista saadut Tähtipelaajapisteet ja kultakolikot lahjoitetaan Middenheimin Punaisen Ristiretkeläisseuran joulukeräykseen, eivätkä ne siis kartuta pelaajien kykyjä tai joukkueen kassaa. Vastalahjaksi Punainen Ristiretkeläisseura tarjoaa loukkaantuneiden ja hiippakuntaa vaihtaneiden pelaajien tilalle uudet levänneet pelaajat, eli jokaiseen uuteen otteluun pääsee aina täydellä joukkueella.

Päivän päätteeksi otteluissa ansioituneita pelaajia ja heidän valmentajiaan tullaan palkitsemaan toistaiseksi määrittelemättömällä ja mielivaltaisella tavalla. Eli merkatkaa muistiin otteluiden aikana tehdyt Touch downit, onnistuneet syötöt ja aiheutetut loukkaantumiset ja kuolemat.

Ota mukaan maalattu joukkue, pallo ja tarvittavat nopat ja pelimerkit. Pelipaikalla on muutamia stadioneita, mutta suuren yleisöryntäyksen varalta ja stadioneiden loppumisen pelossa toivoisimme, että areenoita omistavat pelaajat ottaisivat omansa mukaan.

Paikan päältä voi ostaa virvokkeita ja suklaapatukoita akuuttiin energiavajeeseen, mitä tällaiset urheilusuoritukset aina ihmisissä aiheuttavat. Bloodweiserpimumme ovat valitettavasti kaikki miespuolisia, mutta onneksi täysissä pukeissa.

Poromagian ovet aukeavat kello 10:00.
Pelit aloitetaan kello 14:00.
Myymälä sulkeutuu kello 18:00.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan uutta season startia!


No comments:

Post a Comment