January 15, 2015

Weight of Corruption

Aloittelimme Ollin kanssa vuoden ekan teema-armeijaprojektin, mikä onkin aiheuttanut asiallista inspiroitumista pitkin viime viikkoja. Pääsimme viimein rakentelun pariin ekojen yksiköiden kanssa ja viikonloppuna olisi tarkoitus jatkaa Trooppien parissa, mikäli Olli ei joudu lumipäivystykseen! Sitten saadaan ekat WIP-kuvatkin napsittua.

Jengin teemana on low tech Mercenary Kroot -armeija, joka on ottanut jo vähän etäisyyttä Tau Empirestä ja rakentunut omapäiseksi ja ryösteleväksi piraattiporukaksi. Palkkasoturit toimivat Dark Eldarien säännöillä, joka on makea ja mielenkiintoinen Codex armeijanrakennuksen pohjaksi. Lisäksi oon aina katunut sitä, että myin Kroot Mercenary -armeijan pois aikoinaan. Selasin niiden Chapter Approved -sääntöjä eilen ja sain hyvät nostalgiafiilikset. Krootit on makeita!

Keltaisten ja mustien Marineiden ohessa Olli on ehtinyt sutia myös vähän vanhan makuisia Marineita. Pre-Heresy Death Guard on nyt rakentunut pieneksi eliittiosastoksi johtajanaan muuan legendaarinen viikatemies.

Typhus lojaaleina aikoinaan, Forge Worldin vaikuttavaa hahmotuotantoa.

Base on magnetoitu kasaan siististi niin, että kielekkeen irrottamalla saa display-jalustasta irti tavallisen terminaattoribasen kokoisen alustan.

Typhuksen henkivartijana on tietenkin taitavia Deathshroud Terminatoreita. Myös Johanneksen aikeena oli käyttää näitä figuja Mortifactor-veteraaniensa pohjana.

Taktiseen osastoon sisältyy pari erikoisasetta, kuten Heavy Flamer.

Raskaasti weatheroitu sotisopa sopii Death Guardien meininkiin ja Heresy-aikojen väkivaltaiseen miljööseen.

Joukoilla ei ole pelejä alla vielä kovinkaan montaa, mutta Ollin vastikään aloittamat Iron Handit tarjoaa niille ehkä pian vastuksen.

Lääkinnästä vastaa power armorilla varustautunut Apothecary.

Punotut rengaspanssarit legioonakoristeina on aika siisti detail.

Myös "rivijoukkojen" alustoissa on haettu perushiekoitusta monipuolisempaa scenic-meininkiä.

Säälimättömän iskujoukon alku odottaa lisävahvistuksia!

No comments:

Post a Comment