January 7, 2015

Hounds of the DespoilerUusi figuvuosi 2015 korkataan tässä blogissa päivitetyllä ryhmäkuvalla Ollin Black Legion -armeijasta! Jengi pääsi joulukuun maalausrupeamien myötä taas yhteen välitavoitteeseen ja se on saanut myös taistelukokemusta War Headin sisällissodassa ja Lohjan peliporukan tiivistunnelmaisessa 40k-kampanjassa.

Raskaasti aseistetut Chosenit ovat nyttemmin saaneet kulkupeleikseen konvertoidut Dreadclaw Drop Podit, jotka on rakennettu lojalistien pudotuskapselien osista. Hieno yksityiskohta tummanpuhuvassa väriteemassa on paikoin rapistunut maalipinta, joka paljastaa altaan harmaanvihreän Sons of Horus -värityksen Heresy-aikaisine symboleineen... Aika mässyy!

Pudotettavaksi vihollisen niskaan valmistui vastikään myös lähitaisteluveteraaneja. Nämä on rakennettu armeijan muista jalkaväkijoukoista tutulla reseptillä, eli konvertoimalla ja reposettamalla Dark Vengeance -boksin makeita Choseneita. Lähistelyaseita ja bitsi-innoitusta on haettu muun muassa Warp Talon -kitistä.

Bitswapit, päät ja pienet muutokset asennoissa tuo figuihin ihan uuden elämän. Lightning Claw Chosenit on myös pelillisesti aika häijyjä meleeseen päästessään!

Olli teki myös Power Armor -version tavallisesti terminaattorihaarniskaan sonnustautuvasta Sorcereristaan. Pyromancy ja Power Maul on velhon parhaat kaverit.

Armeijan sydän ja sielu on kuitenkin mittava kymmenen eliittitaistelijan Terminaattoriryhmä, johon Lord Despoiler liittyy koko Ollin armeijakunnan käydessä sotaan.

Raskaana tukena toimii Kerberos-muodostelma, eli kolme raivokasta Maulerfiendia. Niillä saa laitettua aika nopeasti paineen vastustajan päätyyn samalla, kun Chosenit putoavat Podeilla taivaalta eliminoimaan avainkohteita erikoisaseineen.

Maulerfiend pälyilee aavikon laidalla häämöttävää esikaupunkia, josta aiemmin kantautuneet taistelun äänet lakkasivat hetki sitten. Vaikuttaa siltä, että Abaddonin liittolaiset kolmannesta legioonasta ovat päässeet tavoitteeseensa. Näistä lisää piakkoin, Kaaos ei anna armoa!

Lisää Chaos- ja Black Legion -matskua löytyy allaolevien tagien takaa.

No comments:

Post a Comment