January 9, 2015

Reforging the TriadMyrsky nousee. Yksi viime vuoden kovimpia turnaushaasteita oli kiistämättä War Headin järjestämä Hammerhead: The Triad, joka kokosi Fight Clubille maan taitavimpia pelaajia mittelemään huippupalkinnoista. Turnauksesta erityisen tekivät sekä sen poikkeuksellisen tasokas osallistujakunta, myös äärimmäisen vaativa sääntöpaketti, kärkipöydältä lähetetty live stream sekä jännittävä pudotuspelistruktuuri. Näillä samoilla eväillä lähdetään seikkailuun myös vuonna 2015!

Turnausprofiili ja palkinnot

War Headin kompetitiivinen kutsuturnaus Hammerhead: The Triad 2 pelataan 30.-31.5.2015 ja se koostuu kahdesta pelipäivästä. Lauantaina pelataan 20 pelaajan runkoturnaus, jossa kahdeksan parhaan joukkoon selviytyneet saavat jatkaa toiseen päivään. Sunnuntaina taistellaan kolme kierrosta single elimination -pudotuspelejä kunnes turnauksen lopullinen voittaja ja Triad-sotajumala on selvillä.

Sunnuntain aikana kelkasta pudonneille järjestetään turnauspaikalla Mega Battle -henkistä oheisohjelmaa, johon voi ottaa osaa turnausarmeijalla tai muulla samankokoisella kokoonpanolla. Osallistumismaksu oikeuttaa siis vähintään kolmeen turnauspeliin ja sunnuntain vapaaehtoiseen megapeliin.

Ensimmäisen turnauspäivän kärkimies palkitaan tsemppauspalkinnoin.

Turnauksen voittaja palkitaan Hammerhead: The Triad -kunniakirjalla, tuotepalkinnolla ja 200,00€ vapaavalintaisilla Games Workshop -figuostoksilla. Hyvä sijoitus on myös merkittävä meriitti Suomen European Team Championships -joukkueeseen hakeville.

Karsintaturnaukset

Tänä vuonna tietä Triadiin raivataan ennakkohaastatteluiden, taisteluraporttien ja myös karsintaturnausten avulla. Turnauksen osallistujalista koostetaan European Team Championships -ja Nopat & Taktiikka Rankings -pohjaisella kutsumenetelmällä, mutta pelipaikka on myös mahdollista ansaita eri 40K-turnauksista kauden mittaan.

Mikäli haluat antaa lisäarvoa oman turnauksesi palkintojakaumaan, ota yhteyttä, niin voimme mahdollisesti lisätä tapahtumasi voittajalle kunnian osallistua kevään kovimpaan turnaushaasteeseen! 

Triadin Qualifier-turnaukset

Helsinki:
Nopat ja Taktiikka 40K Jatkosota 14.-15.2. (TOP3 ansaitsee Triad-osallistumisoikeuden)
Turku: Kevät Fanatic 40K 28-29.3. (pistekuningas ja voittajatiimin kandidaatti saavat osallistumisoikeuden)
Tampere: Reilukerho Grand Tournament (voittajalle Triad-osallistumisoikeus)
Espoo: Ropecon 40K 16.-17.5. (TOP3 ansaitsee Triad-osallistumisoikeuden)

Yleisöäänestys

Viime vuoden tapaan pelaajille kasataan paineita yleisöäänestyksen avulla. Kun osallistujat ovat selvillä ja listanpalautusdeadline on ohitse, on yleisön mahdollista koettaa ennustaa turnauksen voittaja. Kaikki oikeaan osuneet osallistuvat turnausviikonlopun jälkeen figuaiheiseen palkintoarvontaan!

Triad-historia ja Hall of Fame

2014 Sotajumala: Aleksi Meuronen, Tau+Eldar

2014 TOP8:

Aleksi Meuronen, Tau + Eldar
Eetu Peltola, Eldar + Dark Eldar
Otto-Ville Virkkunen, Farsight Enclaves + Tau Empire
Pekka Koskivirta, Chaos Daemons + Chaos Space Marines
Emppu Niemi, Farsight Enclaves + Eldar
Jouni Haavisto, Adepta Sororitas + Astra Militarum + Inquisition
Jukka Halme, Space Marines + Astra Militarum + Inquisition
Jesse Nurminen, Chaos Daemons + Chaos Space Marines

2014 Yleisöäänestyksen voittaja: Shiwan

Triad-turnausraportti 2014
Triad-armeijalistat 2014
Triad-sääntöpaketti 2014
Triad-turnausseuranta 2014

Hammerhead: The Triad 2 Sääntöpaketti

Rakentuu kauden kuluessa. Stay tuned.


No comments:

Post a Comment