November 24, 2013

Legacy of Rynn

There is only the Emperor
He is our shield and protector

Fight Club -maalauspajassa tuli ikuistettua jälleen erään eeppisen armeijahankkeen alku, kun Eldar-kenraalina tunnettu Ville Rantalainen toi näytille ensimmäisen Combat Squadin käynnistämästään Crimson Fists -projektista! Fluffiuskollisesti maalatut soturit ovat Villen loppuvuoden projektilistalla jo pidemmälle edistyneen Dark Eldar -jengin kanssa.

Figut on maalattu realistiseen tyyliin taisteluvahinkoineen ja naarmuineen ja erityisesti haarniskan pinta näyttää siltä, että siinä oikeasti on tekstuuria ja materiaalintuntua. Ville päätti toteuttaa tämänkin armeijan Non-metallic metal -tekniikalla käyttäen metalliosien maalaamiseen eri harmaansävyjä hilemaalien sijaan.

Marinehaarniskan korostaminen voi olla kinkkistä, mutta Villen työnjäljessä kokemus ja näkemys näkyvät. Lisäksi weathering ja freehandit ovat suorastaan herkullisen siististi toteutettu.

Heavy Bolter näkee nykyään turhan vähän käyttöä, se on kuitenkin yksi mässyimmän näköisiä raskaita aseita erityisesti Marineiden kannossa!

Kun Ville saa pienen armeijalistan verran Crimson Fistejä valmiiksi, pitää varmaan haastaa tämä otteluun... 
Siihen asti Rynnin veteraanit puolustavat jaostonsa ja herransa kunniaa lisäjoukkoja odotellessa. Oli inspiroivaa nähdä näin tyylikäs armeijanalku, tsemppiä maalaajalle jatkoon!
Villen Eldar-armeijasta tehtiin alkuvuodesta tarkempi selonteko... Edelleen yksi siisteimmistä kokonaisuuksista mitä olen livenä kohdannut.

3 comments:

  1. Hienoja Marineja, kiinnostava nähdä niitä lisää!

    ReplyDelete
  2. Tänks! Projektin etenemistä voi seurailla myös tuosta profiiliani klikkaamalla löytyvästä blogista.

    Ja ei kai tässä muuta voi sanoa kun että challenge accepted!

    ReplyDelete