January 6, 2013

War Head Fight Club

The first rule of the Fight Club is... tell everyone about it!

Lyhyesti sanoen luvassa on kaikille avoimia figupeli-iltoja Pasilassa tiistaisin kello 17.00 alkaen ja 21.00 saakka. Pöydät ja maastot ovat käytössä veloituksetta, tuo vain itsesi, maalatut figusi ja tarvittavat pelitarvikkeet. Matseja käydään War Headin pelihuoneessa yhteistyökumppanimme Poromagian myymälässä osoitteessa Kellosilta 10, 00520 Helsinki.

Loppuvuosi hujahti vilkkaan maastoja rakennellessa ja pelihuonetta pystyttäessä, mutta nyt systeemit on saatu sille mallille, että voidaan laittaa pelit pystyyn. Viikoittainen peli-ilta tähtää muodostumaan aktiiviseksi kohtauspaikaksi figupeleistä kiinnostuneille. Paikalla tullaan myös järjestämään turnauksia tai megapelejä kiinnostuksesta riippuen. Poromagia toimii asiakkaiden ehdoilla ja haluamme myös omasta puolestamme luoda viihtyisän ja toimivan harrastusympäristön.

 Tervetuloa jo tänä tiistaina piipahtamaan ja pelaamaan!

Terveisin

War Headin operaattorit & Poromagian porotOsoite- ja yhteystiedot

War Headin Gaming & Show Room sijaitsee Poromagia Oy:n myymälässä Pasilassa.

Käyntiosoite
Kellosilta 10
00520, Helsinki

Yhteys puhelimitse
Myymälä: +358469099547
Fight Club: +358400951746

Aukioloajat
Ma-Pe 12:00-18:00
La-Su 10:00-18:00 

Lisäksi tiistaisin järjestettävässä War Head Fight Clubissa pelitila on asiakaskäytössä kello 21:00 saakka.

Saapuminen ja pysäköinti

Poromagiaan on helppo saapua lähijunalla, Pasilan rautatieasemalta kävelee myymälän ovelle parissa minuutissa. Linja-autoista esimerkiksi 23, 58, 69 sekä 506 ja raitiovaunuista 7A, 7B ja 9 saapuvat myös aseman tuntumaan.

Omalle autolle löytyy pysäköintipaikkoja niin ikään lyhyen kävelymatkan päästä. Läheinen Velodromin parkkipaikka maksaa kello 17:00 asti euron tunnilta, jonka jälkeen pysäköinti on ilmaista. Lisätietoa pysäköintipaikoista voi bongailla täältä.

Pöytäkapasiteetti ja figupelimaastot

War Headin Gaming & Show Roomissa on asiakaskäyttöön pyhitettynä kaksi täysikokoista pelipöytää modulaarisella maastovalikoimalla. Pöydät ovat vapaasti hyödynnettävissä pelikäyttöön myymälän aukioloaikojen puitteissa. Näiden lisäksi pelipäivinä voidaan tarvittaessa lisätä neljästä kuuteen pöytää maastoineen Poromagian pelisalin puolelle.

Maastoa on toistaiseksi 28-millisten historiallisten, sci-fi- ja fantasiapelien taisteluihin. Figuiltaan pienemmän mittakaavan peleille, kuten Flames of Warille erityisesti tehtyjä maastonkappaleita ei toistaiseksi ole. Pelipöydillä on aina maastokattaus, mutta pelihuoneen hyllystä saa valita itse peliinsä sopivat maastonkappaleet.

Käyttöehdot ja säännöt

Pelipöydät maastoineen ovat käytettävissä veloituksetta. Pelaamaan tullessaan asiakkaan on kuitenkin otettava pelihuoneen säännöt huomioon:

        1. Kirjaa ennen pelejä itsesi sisään allekirjoittamalla vieraskirja!


        2. Nosta tullessasi ulkovaatteesi ja kantamuksesi naulakkoon tai pöytien alle tilan säästämiseksi.

        3. Kohtele maastoja varoen ja palauta lainaamasi maastonkappaleet asiallisesti hyllyille.

        4. Vie pois roskat, kääreet, pullot ja sälä jonka tuot mukanasi.

        5. Älä nosta juomatölkkejä, -pulloja tai ruoka-annoksia pelipöydille.

        6. Älä avaa tai kolistele lasivitriineitä, miniatyyrit kuuluvat yksityiskokoelmiin.

        7. Siirrä lopuksi tuolit takaisin seinää vasten.

        8. Käytäthän peleissäsi koottuja ja maalattuja miniatyyrejä.

Muonitus

Pelien välissä saattaa nälkä yllättää. K-market palvelee kivenheiton päässä, mutta Pasilan asemalla on myös pikaruokaloita, kuten Hesburger. War Head suosittelee kuitenkin läheistä "Purple sunia" eli Auringon Pizzeriaa. Osoitteessa Opastinsilta 12 b toimivassa ravintolassa pizza- ja kebabannokset kustantavat kepeät 4,90€.

Poromagiasta on saatavilla vaihteleva valikoima virvokkeita limppareista energiajuomiin.

Pizzat, kebut, hamppariateriat ja muu pikaruoka kannattaa nautia ravintolan tiloissa. Ethän tuo kertakäyttöastioita pelipöydille.

Tapahtumat

War Head tulee järjestämään pelitiloissa turnaustapahtumia ja muita pelitilaisuuksia, kuten mega battleja, esittelypelejä ja kampanjoita. Näistä pysyt kärryillä parhaiten littymällä Facebook-kaveriksemme tai seuraamalla blogivirtaa! Muista tiistain Fight Clubia ja pelitiloja koskevista uutisista ja fiilistelyistä pysyt parhaiten kärryllä seuraamalla Fight Club -tagilla varustettuja postauksia.

Myös Poromagian porot järjestävät jatkuvasti jännittäviä ja hauskoja kortti- ja lautapelitapahtumia. Poromagian tapahtumakalenteri löytyy näiden verkkosivuilta.

Lustrian Pathfinders bid you welcome!


No comments:

Post a Comment