January 9, 2013

Consolidation

Eilen vietimme iltaa Poromagiassa hengaillen ja tutustuen pariin uuteen kaveriin, jotka puolestaan piipahtivat tsekkaamassa pelihuoneen ja jakamassa ajatuksia harrastuksesta. Saadun palautteen perusteella tuntuu siltä, että pelipaikalle on tarvetta! Samalla otimme vähän valokuvia War Headin Gaming & Show roomista esittelysivua varten. What you see is what you get!

Nyt kun vauhti kiihtyy ja esimerkiksi Fight Clubiin liittyviä huuteloita on enemmän, War Headin löytää myös Facebookista. Mikäli fiilistelyt, work in progress-kuvat ja reaaliaikaiset tilannepäivitykset operaatioista kolahtavat ja haluat pysyä menossa mukana, värväydy messiin! Englanninkielisen kanavamme löydät täältä.

Loppuillan aion viettää rakentelun parissa ja potkaista virallisesti käyntiin Space Sharks-projektin! Oon keräillyt pikku hiljaa kaikki makeimmat Scout-figut trooppiosastoa varten ja kun saan tehtyä niihin pari pientä konffia, lähtee maalaus käyntiin! Erityisesti vanhemmat metalliset raskaat aseet eli Heavy bolter ja polvelta ampuva sinkomies on sairaan siistejä, mutta varsinainen helmi on kuitenkin Kardinaalilta ostamani Veteran Sergeant Naaman, joka tulee johtamaan Scout-osastoa Telionin säännöillä. Tilasin vastikään Ebayn kautta myös ison läjän olkasuojuksia ja lähipiiristä löytyi kuin löytyikin parikymmentä Terminatorien jalkaparia. Carcharodon-prokkikseen paneudutaan varmasti pian myös projektisivun ja päivitetyn armeijalistan muodossa.

Aavikko palaa, jengii kuolee ja rokki soi. Get some!

No comments:

Post a Comment