January 13, 2013

Trial Roll Delta

Isäntiä ja kutsuvieraita
Viikonlopun aiheena oli tällä kertaa meidän pelihuoneen yksityisemmät avajaiset, johon kutsuimme tuttua jengiä viettämään iltaa figuhenkisissä meiningeissä. Frendeistämme monet eivät olleet aikaisemmin käyneet Poromagiassa alkuunkaan, joten tsiikailtavaa riitti niin vitriineissä kuin tuotevalikoimassakin. Lisäksi saimme pelipöydille ensimmäiset testaajat ja vieläpä "vaihtoehtopelien" pelaajista, kun Joel ystävineen tuli pelaamaan jänskän Flames of War -ottelun. Cola virtasi koko illan ja Noppakerhon Mika yllätti meidät hienolla avajais- ja tuparilahjalla eli parilla kuoharipullolla, jotka nostivat tilaisuuden juhlallisuuden ihan uusiin sfääreihin! Kiitos kivoista tuliaisista ja käynnistä!

Ihan kaikki kutsutut eivät päässeet paikalle, emmekä saaneet vielä koko War Headin poppootakaan mukaan. Peli- ja maalausillat kuitenkin starttaavat varmasti pian äärimmäisellä tehokkuudella ja niihin ovat kaikki tutut ja tuntemattomammatkin tervetulleita! Tila on nyt avoin yleisölle ja pelaamaan voi tulla seuralaisineen milloin tahansa myymälän aukioloaikojen puitteissa tai tiistain Fight Club -päivinä 17:00 ja 21:00 välillä. Lisätietoja pelihuoneen ominaisuuksista ja "käyttöehdoista" löytyy infosivulta.

Tiistain Fight Club -debyytissä järjesteltiin lyijyörkkejä osastoihin ja tutustuttiin Corvus Bellin Infinity-peliin. Hesellä on tietääksemme jo Suomen suurin pelivalmis Fantasy battle -örkkikokoelma, mutta huhu kertoo, että ebay on alkanut tyhjentyä myös klassisista 40k-vihernahoista...

Lauantain jengiä tutustumassa Poromagian avaraan myymäläpuoleen. Punaista seinää vasten sijaitsee Headhunter Storen näyttävä vitriinirivi.

Joel komentaa jenkkien Hell on Wheels -panssarijoukkoja.

Vastapuoli koettaa roikkua menossa mukana.
Makeasti mallattuja suomalaisjoukkoja. Jos FoW tuntuu olevan suosittu pelattava, pitää sille laittaa ihan omat, mittakaavaan sopivammat maastot. Kysyntä sanelee siis myös meidän projektilistoja!

Uusi Hobitti-sääntökirja ja tammikuun White Dwarf kävivät kädestä käteen plärättävänä. WD:n Golden Demon -sivut herättivät erityisesti keskustelua ja ihastelua ja uudet julkaisuthan kiinnostavat aina kaikkia.
Ystävällisessä ilmapiirissä solmittiin myös uusia tuttavuuksia fiilistelyn lomassa.
Kiitti jengille käynnistä ja tervetuloa uudelleen! Itse palaan mestoille heti huomenna maalailun merkeissä. Hait eivät odota enää hetkeäkään!

1 comment: