May 20, 2018

Praetor's Orders: First Steps!

Here we follow the build-up progress of two Horus Heresy Legions preparing for Armies on Parade 2018! How shall War Head troopers Ollie (Alpha Legion) and Noa (The Emperor's Children) manage their timetables during the summer, and how are their entries going to fare in the competition at Warhammer Helsinki? Tune in to find out!

Syksyn Armies on Parade -maalauskilpailuun Helsingin Warhammer Storessa voidaan näillä puheilla luvata ainakin pari Horus Heresy -teemaista skabatyötä - Olli ja Noa ovat ottaneet yhteiseksi asiakseen varustaa parin petturiosaston verran legioonalaisia paraatikuntoon! Kundeilla on toistensa kirittämisestä jo aiempaa kokemusta Imperial Fistien ja Iron Warriorien osalta ja täällä blogin puolella keskitymmekin dokumentoimaan ripeästi valmistuvia vahvistuksia.

Näin ensialkuun on hyvä aloittaa konsepteista ja klassisista mustavalkokuvista - yhtään figua ei ole vielä maalattu valmiiksi asti, vaan molemmat armeijakunnat ottavat vielä muotoaan. Molempien Praetorien tavoitteena on kuitenkin tehdä kunkin legioonan näköinen sotajoukko ja sisällyttää figuihin asiaankuuluvia kulttuurivivahteita ja taustatarinaa kunnioittavia yksityiskohtia. 

Ollin sankarihahmotelmiin kuuluu tarkka-ampujia, legioonan lääkintähenkilökuntaa sekä scratchbuildattuja erikoishahmoja.

Armeijan jalkaväkijoukot on kasattu vanhoista projekteista puretuista rungoista ja brittireissuilta tuliaisina tuoduista osista. 
Mukana on paljon eri haarniskamalleja ja myös eri legioonien kypäriä.


Ollin Alpha Legion -armeijaan tulee myös Terminatoreita erikoisasein.

Myös Noa on aloittanut kasailun johtoportaasta - kun arvovaltainen komentokeskus on ajan tasalla, valmistuvat joukotkin nopeammin.

Uljaat ja sankarilliset lähitaistelujoukot kuuluvat ohittamattomasti Emperor's Children -henkeen.

Myös Noan tulevaan kokoelmaan kuuluu Feenikskaartin Terminatoreita.

Näistä kuopista lähdetään seikkailuun kohti Armies on Paradea! Toivottavasti nähdään kilpailussa mahdollisimman paljon upeita töitä!

No comments:

Post a Comment