May 28, 2018

Catching Flame - Summer Heat sign-up is open!

War Head ja Suomen Warhammer 40K European Team Championships -maajoukkue järjestävät heinäkuussa neljän kierroksen tulisen Warhammer 40,000 -turnauksen! Tapahtumapaikkana toimivat viihtyisät saunakabinettitilat osoitteessa Peltolantie 1, Vantaa.

Ohittamaton kesäkokemus War Head Summer Heat on suunnattu hyvähenkisille harrastajille, jotka haluavat ulkoiluttaa makeimpia figujaan ja testata taitojaan kokeneessa seurassa ja myös kovia armeijalistoja vastaan. Pelit pelataan tavanomaista myymälä- tai messukeskusympäristöä intiimimmässä kabinettimiljöössä, jonka toverillisessa ilmapiirissä on mukava heittää noppaa, tutustua uusiin pelikumppaneihin ja fiilistellä yhteistä harrastusta - turnauksen tiukat väännöt käydään totta kai valmiiksi kootuin ja maalatuin miniatyyrein. Tapahtumassa on kaksi pääpalkintokategoriaa; yksi eniten pelipisteitä keränneelle sekä yksi eniten pelipisteitä ja hobby scorea yhteensä niittäneelle.

Summer Heat -kesäturnaus pelataan hienoissa puitteissa MySauna-yrityksen tiloissa Vantaan Tikkurilassa. Paikan päällä on lauantain pelien jälkeen mahdollisuus saunomiseen ja yöpymiseen lattia- ja sohvamajoituksessa. 

1 comment: