February 28, 2018

Hive Level Seven

The latest painting commission from our project desk was the full Necromunda boxed game with its two gangs and game board accessories. The customer's thrilling pitch visioned Escher gangers with 80's retro vibe, bright neon colours as well as synthwave, cyberpunk and Blade Runner elements. The Goliaths on the other hand would resemble monstrous black metal musicians with dirty armour, leather clothing and striking corpse paints. The new Necromunda plastics are such characterful models - a very interesting set to produce!

Viimeisin valmistunut War Head -komissio sijoittuukin Necromunda-miljööseen - uudistuneen laitoksen ja sen vaikuttavan "Boxed Gamen" jengit ja pelilaudan oheishilppeet saatiin viimein projektipöydältä kuljetusfoameihin! Uuden sukupolven Goliathit ja Escherit ovat huippumakeita figuja ja niitä on tullut hommattua ihan vain konvertointikäyttöön persoonallisten osien vuoksi. Molempiin jengeihin on sovellettavissa myös lukuisia eri tyylejä ja väriteemoja. Samoin vasta ilmestyneet Orlockit olivat musta hyvä julkaisu, sillä ilahduttavasti ne on persoonallisuudestaan huolimatta aika vähäeleisiä ja koruttomia figuja, mikä on konffailun ja scratchbuildailun näkökulmasta aina hyvä juttu.

Keikkana Necromunda-komissio oli lähtökuopistaan lähes ideaali; asiakkaalla oli selkeä ja monipuolisten referenssien värittämä visio jengisodan molempiin osapuoliin. Escherien kohdalla haettiin kasariretrofiilistä, synthwave-ilottelua ja cyberpunkia neonvärisin Blade Runner -vaikuttein. Goliathit taas olisivat kuin järkälemäisiä industrial/black metal -yhtyeen jäseniä nahkavaatteineen, likaisine panssareineen ja corpse painteineen. Tällaisten persoonallisten toiveiden toteuttaminen on aina mielenkiintoinen haaste, toivottavasti jälki vastaa speksattua meininkiä!

Underhiven cyberpunk-amazonit koolla heti aamuföönin jälkeen.

Retroyksityiskohtana yhden gimman pistooli on maalattu klassiseen NES Zapper-väritykseen.

Figujen vaatetuksessa on neonvärien lisäksi myös kiiltävän mustaa lateksipintaa.

Myös alamaailman metallimiehet saapuivat kameran eteen uutta levynkansikuvaa varten.

Figujen corpse painteissa on itsemaalattua vibaa - osa on paljon selkeälinjaisempia ja osa jo vähän valunut taistelun tiimellyksessä. 
Jenginjohtajan maalaus mukailee tietysti Abbathin kuuluisaa maskityyliä.

Goliathit vartioivat asevarastonsa ovea.

Onko myrkkytikareista ja -luodeista vastusta lihaskimpuille?

Maalattavaan kokonaisuuteen kuuluivat myös pelilaudan ovet ja rekvisiitta. Sitten vain jengimähinät käyntiin!

2 comments:

  1. Those are great colour schemes! Very nicely done.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for tuning in! It was nice to interpret those themes and try to fit them into the groove of classic Necromunda.

      Delete