March 3, 2018

The Scrapyard Renegades

War Head crew has recently been joined by two industrious painters who share our vision for thematic army building and relaxed gaming - Noa and Ville are briefly introduced on our "About" page! Ville's Death Guard are a prime example of good tabletop quality and go to show that effort in basing and simple conversions goes a long way. Welcome aboard, troopers!

Turnausjärkkäilyn lomassa ehdittiin nostaa optiikan eteen myös omia vitriinijoukkoja - tällä kertaa Death Guardia kalpeine liittolaisineen! War Headin riveihin ja erityisesti komissiomaalausyksikköömme on vastikään liittynyt kaksi uutta operaattoria; Ville ja Noa on esitelty pähkinänkuoressa About-sivullamme ja molemmat ovat toki tuttuja Fight Clubilta ja eri turnaustapahtumista vuosien mittaan. Tervetuloa miehistöön!

Kuvatut Plague Marinet johtajineen sekä Renegade Guardsmanit ovat mainio esimerkki hyvästä pelipöytätasosta, jossa hyvin tehdyillä alustoilla on iso rooli kokonaisuuden kannattelussa. Ville onnistui mainiosti tavoittamaan virallisen "boksinkansiväriteeman", mutta tuomaan samalla mukaan riittävästi omaleimaisia elementtejä, että joukot tuntuvat myös persoonallisilta. Etenkin petturikaartissa on siisti flavor, toivottavasti nähdään niitä myöhemmin laajemmassakin kokoonpanossa!

Pahisten johtoporrasta Dark Imperium -boksista. Murskaantuneessa asfaltissa on hyvä, sotaisa tunnelma.

Death Guardin ruosteiset sotakoneet ovat pärjänneet viime aikoina myös turnauspöydillä.

Villen petturikaartin jalkaväki on kitbashattu Cadianeista ja Genestealer Cult Neophyteista.

Cadialaiskypärät ja -aseet tuovat figuihin sotilaallista fiilistä.

Rajuun joukkueenjohtajaan on käytetty osia myös Chaos Cultisteista.

Ruosteinen, mutta edelleen toimiva Leman Russ '541' tarjoaa tulitukea.

Jalkaväen ja taistelupanssarien yhteistoimintaa.

Death Guard -liittolaiskokonaisuus on nähtävissä Fight Clubilla livenä vielä tovin. Tervetuloa pelaamaan ja tutustumaan myymäläosastoomme!

No comments:

Post a Comment