January 29, 2018

Classics Bazaar @ Talvisota 2018!Talvisotaviikonloppu on pian täällä ja myös War Head osallistuu Nopat & Taktiikka Ry:n vuosittaiseen figupelitapahtumaan! Huippusuosittu klassikkobasaarimme on paikalla varustettuna hengästyttävällä valikoimalla nostalgisia blister- ja boksituotteita 40K-, WHFB- ja Lord of the Rings -mallistoista, siis sitä kunnon wanhan ajan Citadel-rautaa ja OOP-herkkuja keräilijöille ja fiilistelijöille. Myyntipisteemme on auki Talvisotaviikonloppuna lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-16. Otamme vastaan sekä käteis- että korttimaksuja.

Nähdään Niittykummussa!

 
Lead your party to Niittykumpu this weekend! Nopat & Taktiikka Ry will arrange their traditional Talvisota weekend, an awesome multi-tournament wargaming event with open painting competitions and a second-to-none atmosphere!

War Head will also be present and we'll be bringing our grand Classics Bazaar along - dozens upon dozens of oldschool blisters and boxed sets from WH40K, WHFB and Lord of the Rings ranges! Our stand will be open for purchases on Saturday (10-18) and Sunday (10-16).

See you in Talvisota 2018, come check out our stuff and chat wargaming!


No comments:

Post a Comment