January 9, 2018

War ProgramWar Headin turnausvuosi 2018 rullaa käyntiin! Kattauksessa on heti kärkeen tiukkaa lämmittelyä Nopat & Taktiikka Talvisodan kaksipäiväisiin koitoksiin sekä kevyempiä fluffiturnauksia fiilistelynnälkäisille. Mars maalaamaan!

The 9th Age: The Broken Blade 21.1.
War Headin turnausvuoden korkkaa The 9th Age -tapahtuma, joka on myös ensimmäinen lajiaan pelin jouluna päivittyneellä sääntöpaketilla. The 9th Age on Warhammer Fantasy Battlen kasiedikan pohjalta fanivoimin pystytetty fantasiapeli, joka on saavuttanut suuren suosion "the rykmenttihammerina" turnauksissa ympäri maailman. Säännöt ja armeijakirjat ovat ladattavissa ilmaiseksi täältä ja kaikki vanhat rodut ovat käytettävissä.

40K Talvisota 2018 Warm-Up 28.1.
Kaksipäiväisen Nopat & Taktiikka Talvisodan Warhammer 40K -turnaus on yksi kansallisen turnausvuoden kompetitiivisia kiintopisteitä ja kova näytönpaikka kaikille European Team Championships -joukkuepaikkaa havitteleville. Järkkäämme Talvisodan sääntöpakettia mukaillen "etkot" viikko ennen päätapahtumaa Espoon Niittykummussa - tule mukaan ja laita viimeisin armeijalistaiteraatio kovaan testiin kolmen kierroksen Warm-upissa!

40K: First Contact Rookies 11.3.
War Headin kolmas "First Contact" -aloittelijaturnaus jatkaa aiempien episodien teemaa; rentoa 40K-pelailua ilman paineita kaikkien sääntöjen osaamisesta tai hampaat irvessä vääntämistä. Päivä alkaa kevyellä briiffillä turnauskäytännöistä sekä huomionarvoisista tekijöistä ja jatkuu kolmella opastetulla kierroksella. Elokuvamaisiin tilanteisiin tähtäävät pelit pelataan hieman tavallista pienemmillä listoilla maalaustaakan keventämiseksi.

30K: Lines in the Sand 25.2.
Forge Worldin tuottama Horus Heresy jatkaa Warhammer 40K:n kahdeksannen laitoksen ilmestymisestä huolimatta tutulla säännöstöllä. Legioonien sisällissotaan keskittyvä miljöö on ollut yksi Fight Clubin suosituimmista turnauspelijärjestelmistä ja jatkamme innolla 40K-galaksin historiallisilla taistelukentillä! Lines in the Sandissa tullaan näkemään erityislaatuinen tiimiasetelma kolmen pelikierroksen kampanjahenkisessä sotapäivässä.

Fight Club Blood Bowl Bash 4.3.
Vuoden ensimmäinen NAF-sanktioitu Blood Bowl -turnaus pelataan Fight Clubilla heti maaliskuun alussa. EuroBowl 2018 -säännöillä pelattava turnaus on kevyesti kompattu versio klassisesta Blood Bowlista. Myös makein joukkue palkitaan! Turnauksen oheisohjelmana järjestetään Knight Modelsin Batman-miniatyyripelin tutustumispäivä, lisätiedot myöhemmin Sotavasara.netistä.

Age of Sigmar: Code of Honour 11.3.
General's Handbook on päivittänyt Age of Sigmar -universumin uuteen uskoon ja Mortal Realmeihin palataan kolmen kierroksen ja 1500:n pisteen turpakäräjissä maaliskuussa. Jaossa on perinteiseen tapaan myös maalauspisteitä peleistä ansaittujen pongojen kyytipojaksi ja kannustammekin panostamaan maalaukseen ja armeijan oheiselementteihin!


Tervetuloa Fight Club -turnauksiin vuonna 2018!

No comments:

Post a Comment