January 27, 2017

War Head Painting Brigade


Ilouutisia pääkaupunkiseudun figupelaajille - War Head aloittaa viikoittaisen avoimen maalauskerhon! Maanantaisten Painting Brigade -iltojen aikana on myös mahdollista käyttää pelitilan pöytiä figupelien tarpeisiin aina iltakahdeksaan saakka. Uudet vakiovuorot eivät korvaa perinteistä ja vilkkaasti liikennöityä Fight Club -peli-iltaamme, vaan tarjoavat toisen mahdollisuuden miniatyyritaisteluiden harrastamiseen joka viikko. Sotaisa, jokaviikkoinen kolminaisuus onkin nyt valmis - turnauksia sunnuntaisin, maalausklubi maanantaisin ja Fight Club -kokoontumiset joka tiistaina!

Painting Brigade -maalauskerhon ideana on tarjota säännöllinen kohtaamispaikka miniatyyrien maalaamisesta kiinnostuneille ja kokeilunhaluisille ensikertalaisille. Ryhmässä on aina hauska maalailla ja samalla harrastajien on mahdollista vaihtaa ideoita miniatyyrien valmistuessa. Viikoittainen maalausilta on hyvä tapa sysätä projekteja eteenpäin valmistauduttaessa esimerkiksi seuraavaan turnaukseen tai maalauskilpailuun. War Head -operaattorit jakavat lisäksi mielellään armeijanmaalausniksejä sekä opettavat tarvittaessa näppäriä tekniikoita kädestä pitäen.

Tarjoamme maalauskerhoiltoina maalit, vesikupit ja paletit, tuo siis figut ja siveltimet mukanasi (myymälästä on tietysti myös saatavilla upouusia suteja). Nähdään Fight Clubissa ja Painting Brigadessa!


No comments:

Post a Comment