January 12, 2017

First Contact -aloittelijaturnaus ja tutustumispäivä 12. helmikuuta!War Head järjestää sunnuntaina 12. helmikuuta kolmen kierroksen letkeän Warhammer 40,000 -aloittelijaturnauksen ja kaikille avoimen miniatyyripelien tutustumispäivän! Turnauspaikkana toimii Poromagian myymälä Helsingin Pasilassa osoitteessa Opastinsilta 7 B. Saapumisohjeita ja muita käytännön vinkkejä löydät täältä. The event info in English can be found here.

Turnausprofiili ja kutsu avoimeen tutustumispäivään!

Aloittelijaturnaus on tarkoitettu ensisijaisesti Warhammer 40,000 -pelaajille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet kovin moniin turnaustapahtumiin, tai joilla on esimerkiksi ollut pitkä tauko turnauspelaamisesta sääntölaitosten välillä. Myös kaikki aiempaan Rookie-turnaukseemme osallistuneet ovat ehdottoman tervetulleita mukaan. Tapahtuma sopii kaikenikäisille harrastajille, joilla on jo jonkinlainen ymmärrys pelin säännöistä ja oman armeijansa Codexista ja jotka haluavat tutustua uusiin kasvoihin sotapelien merkeissä. Tapahtumassa tutustutaan ohjatusti tyypillisen turnauksen kulkuun, pistelaskuun ja moniosaisiin tehtäviin sekä opastetaan tarvittaessa sääntöjen kanssa. War Headin aloittelijaturnaus on hyvä tulikaste ja antaa pelaajalle näkemystä ja itseluottamusta osallistua isompiinkin kansallisiin turnaustapahtumiin.


Tapahtuma tähtää viihdyttävään pelipäivään kevyemmin armeijalistoin ja teema-armeijoin. Pyydämme pelaajia varustautumaan makein figuin ja fiilistelyasentein; kyseessä ei ole kompetitiivinen yksilöturnaus vaan fluffihenkinen "pehmeä lasku" Suomen turnausskeneen. Toivomme tämän näkyvän kasuaaleissa armeijalistoissa - esimerkiksi Warp Spiderit ja useammat Psykerit kannattaa säästää kilpailullisempiin turnauksiin. Pelien aikana tulisi vallita salliva ja toverillinen ilmapiiri, eli vaikka huomaisit mahdollisuuden aikaiseen murskavoittoon, toimit ehkä toisin jotta molemmat osapuolet saavat mahdollisimman paljon irti pelistä. Vaikka tapahtuman nimi onkin turnaus, kannustetaan pelaajia antamaan toisilleen vinkkejä ja pyrkimään mahdollisimman elokuvamaisiin taisteluihin.

Päivän aikana järjestetään myös 12-18:00 ilmaista peli- ja maalausopetusta harrastuksesta kiinnostuneille ensikertalaisille. Paikalle voi saapua mihin aikaan vain kokeilemaan ohjatusti miniatyyrien maalaamista ja niillä pelaamista. Esittelemme myös erilaisia tarvikkeita ja neuvomme kiinnostuneita harrastuksen aloittamisessa. Pelit ja maalauskokeilut ovat nopeita, eikä kiireisten tarvitse varata touhuun tuntikausia - turnausta saa kuitenkin jäädä seuraamaan vaikka koko päiväksi!


   

No comments:

Post a Comment