December 1, 2016

Conquest or Calamity


Rogue's Journal -kampanja huipentuu 8. tammikuuta yhtäaikaiseen turnaukseen ja mega battleen! Liity seuraamaan turnaussarjan viime vaiheita ja viimeistä kappaletta inkvisiittori Colferin tarinassa! Ilmoittautuminen on nyt käynnissä Sotavasara.netissä.


Tässä episodissa pelataan kolme peliä 1500:n pisteen armeijoilla, panoksena ei enempää tai vähempää kuin Kaballas-planeetan lopullinen hallinta. Lisäksi turnauksen ohessa pelataan suuri Imperial ja Chaos -joukkojen välinen megapeli, joka määrittää inkvisiittori Colferin kohtalon - onnistuvatko tämän suunnitelmat vai jääkö tämä viimein nalkkiin? Pelaajat palauttavat armeijalistansa etukäteen ennen turnausta.

Tähtäämme turnauksessa viihdyttävään pelitapahtumaan kevyemmin armeijalistoin ja 40K-henkisin teema-armeijoin. Pyydämme pelaajia varustautumaan makein figuin ja fiilistelyasentein; kyseessä ei ole kompetitiivinen yksilöturnaus vaan puhdas fluffirevittely. Toivomme tämän näkyvän kasuaaleissa armeijalistoissa; ota mukaan hyllynreunalta makeimmat figusi ja testaa miten ne pärjäävät fluffiympäristössä! Jos olet epävarma yksikkövalinnoista, kysy itseltäsi voisiko armeijalistasi olla mukana esimerkiksi White Dwarfin Battle Reportissa.

Tervetuloa mukaan!

No comments:

Post a Comment