December 8, 2016

Mangled MetalWarmachine ja Hordes ovat saapuneet Fight Clubille! Uusi tuoteryhmä on uusi askel kohti War Headin tavoitetta täysimittaisesta figusotapelien erikoisliikkeestä. Warmahordes on mulle henkilökohtaisesti tuntemattomampi peli, vaikka olenkin maalaillut figuja ja pelannut pari pientä peliä jokin vuosi sitten. Se on luonteeltaan aika tavalla erilainen kuin suurin osa muista figupeleistä, ja täydentääkin hyvin figupeliharrastusta nimenomaan kilpailuhenkisen pelaamisen osalta. Säännöt on hyvin laadittu ja valmistaja Privateer Press huolehtii ansiokkaasti myös turnaustoiminnasta tarjoamalla valmiita sääntöpaketteja ja palkintotukea. Pelin figut on myös varsin näyttäviä ja lookiltaan tunnistettavia!

Mun frendi Joel on jo vuoden päivät hehkuttanut Warmachinea maalailusessioidemme aikana ja sainkin tältä hyvää konsultaatiota ensitilausta suunnitellessani. Siinä missä Privateer Press -kamat tulevat (kun vain ehditään...) lähes kokonaisuudessaan nettikaupan katalogiin, päätimme ottaa hyllyvalikoiman kulmakiveksi vähän laajennetun Active Duty Rosterin, joka vaihtuu aina määräajoin. Näin saadaan päivitettyä valikoimaa aina ajankohtaisin yksiköin, mikä palvelee niin kasuaaliharrastajia kuin turnauspelaajiakin. Jos jokin katalogista puuttuva tuote kiinnostaa, laita mailia osoitteeseen contact@gowarhead.com niin selvitämme sen saatavuuden oitis.

Oon itse ajatellut tehdä pienen Skorne-armeijan, jolla voisin ottaa tuntumaa uuteen peliin. Warjackit ovat kuitenkin niin ikoninen osa Iron Kindgoms -maailmaa, että luultavasti teen myös jossain vaiheessa Khador-joukon. Warmachinen ja Hordesin aloitussetit on niin näppärästi rakennettuja, että pienten osastojen pystyttäminen Battlegroup-boksien pohjalta tuntuu houkuttelevalta. Luultavasti konvertointi tulee estämään mun figujen käytön virallisemmissa turnauksissa, mutta alkajaisiksi tähtäin onkin kaveripeleissä ja treenailussa!

Koetetaan saada Warmahordes-tapahtumaa vireille heti alkuvuodesta! Jos on toiveita formaatista, otamme mielelllämme ideoita ja ehdotuksia vastaan. On aina hauska tavata uutta jengiä ja ihastella ennennäkemättömiä, maalattuja figuja.
1 comment:

  1. Toivottavasti tämän myötä on tulossa rentoja Warmahorde turnauksia klassiseen Warhead tyyliin :)

    ReplyDelete