June 19, 2016

The Apex Shaper

Turnauskevään ja lomailun ohessa aloimme Ollin kanssa viimein suunnitella vahvistuksia Kroot-armeijaamme varten! Muistot viime vuoden hullusta rakentelu-urakasta tulvivat aina mieleen valmistuneita figuja tsiikaillessa ja krooteista jäi fiilis jotenkin erityisen inspiroivana, mielikuvituksellisena ja visuaalisena projektina. PoroCon-kirpputorilöydöt tarjosivat hyvän sysäyksen muukalaisten pariin palaamiseen kun löysimme iloksemme muuan myyntipöydältä kolme metallista Krootoxia. Niistä tulee luultavasti jonkinlaisia tulitukiyksiköitä, sillä Krootox-ritareita meillä on petolaumassa jo riittämiin!

#IamKroot phase 2 aloitetaan kuitenkin counts as Avatarilla, eli jättimäisellä melee-spesialistilla ja armeijan Lord of War -esitaistelijalla. Taustatarinassa hahmolla on harvinainen Shaper-mutaatio, jota esiintyy vain noin yhdellä tuhannesta krootista. Erään kasvua säätelevän elimen vajaatoiminnan vuoksi yksilöt kasvavat jättiläismäisiin mittoihin ja saavat tämän ansiosta merkittävän roolin laumassa ja Kroot-yhteiskunnassa. Tilansa vuoksi nämä Apex Shaperit tai Huntmasterit ovat kuitenkin kovin lyhytikäisiä, eikä näistä siksi ole hallitsijoiksi. Olentojen urheus ja fyysinen kyvykkyys toimivat joka tapauksessa mittavina inspiraation lähteinä ja palvonnan kohteina Apex Shapereita seuraaville krooteille, jotka pitävät näitä jumalten sanansaattajina.

Figuhan on alunperin Games Workshopin Inquisitor-pelin Kroot Mercenary, joka tietysti 54-millisenä figuna on valtava tavallisten krootien rinnalla. Olli loottasi metallifigun raadon jonkin lopettaneen keräilijän bitsboksista ja tiesimme heti, että siitä täytyisi tulla joko Avatar tai Wraithlord! Myös Lord of War -yksikön kohdalla jatkoimme yhteistyöskentelyä muun armeijan viitoittamaan malliin. Tein itse konversion monine pienine yksityiskohtineen ja beissasin "Kravatarin" Dreadnought-alustalle, ennen kuin Olli haki jättikrootin maalaukseen. Juhannuksen jälkeen figun pitäisi olla valmis ja voidaan palata asiaan tarkemmin yksityiskohtien parissa!2 comments:

  1. Yes!!! I loved last years iamkroot, and It's been a while since we've seen another converted army from you guys. cannot wait to see the final results of this one. I would donate my spare kroot models to the effort, if I could.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks man! We're hoping to complete a number of new units during the summer!

      Delete