April 26, 2016

Guard Week: Death Riders

Kaartiviikko jatkuu! Toisessa episodissa sukelletaan Frontside-Ollin Death Korps -armeijan riveihin...Mitäpä olisi kaartiviikko ilman Forge Worldin upeita Death Korps of Krieg -figuja! Vraks-kampanjan esittelemät, taustatarinaltaan erityisen synkät kaartijoukot ovat keränneet harrastajakunnassa vankan fanijoukon; hulppeista hintalapuistaan huolimatta pieniä Krieg-osastoja on näkynyt Suomessakin maalauskilpailuissa ja turnauksissa. Forge Worldin kaarti on ihan omalla tasollaan sotaisassa fiiliksessä ja realistisessa skaalassa. Mun omia suosikkeja on esimerkiksi Death Korpsin yksityiskohtaiset Heavy Weapon -tiimit sekä viimeisen päälle tyylikkäät komento-osat.

Ollin ei alunperin pitänyt ehtiä maalata mitään kaartiviikkoa varten, mutta nähdessään War Headin muut operaattorit työn touhussa ei sankari malttanut jättää paria projektifigua pohjamaaleihin. Viimeisimmät vahvistukset liittyivät nyt vitriinihyllyllä aiempaan armeijaan.

Erään maalausiltamme aikana valmistui suoraselkäinen tutkimusmatkailija! Tarina ei vielä kerro, onko kyse inkvisiittorista vai kenties Rogue Traderista... Herrasmies on konveroitu Death Korps Commissarista vaihtamalla koppalakki green stuffista sculptattuun seikkailijahattuun.

Persoonallinen figu oli vikkelä maalata aiempien Death Korps -figujen pikamaalausreseptin suuntaviivoja hyödyntäen.

Rekrytoituihin lisäjoukkoihin kuului myös ryhmä huikeita Death Rider -ratsukkoja!

Olli maalasi nelikon realistiseen tapaan vähän erisävyisin konein. Punertavat "sukat" vaalealla ratsulla on siisti detail.

Yksi keihäänkärjistä oli päässyt hukkumaan, joten yksi ratsastajista ylennettiin lipunkantajaksi. Kuulin vastikään, että Death Riderien säännöt on aika makeat ja niille on Forgen kirjoissa jokin ihan oma formaatio, pitäisiköhän näitä hommata omaankin käyttöön?

Paraatikentällä synkkä Quartermaster valvoo ruotujen muodostamista. Plasmapistooli osoittaa järjestymissuunnan.

Komentoryhmät upseereineen, radisteineen ja lipunkantajineen on aina olleet Imperial Guard -armeijoiden valopilkkuja ja centerpieceja.

Vihreä ryhmä odottaa lisäohjeita joukkuemuodostelmassa.

Kranaatinheittimet suorittavat latausharjoituksia Leman Russin jyristessä ohitse.
Olli on mieltynyt Exterminator-malleihin. Tornin pääase ja Heavy Bolter saavat riittää, sponson-aseiden pisteet voi yhtä hyvin käyttää Lasgun-miehiin.

Panssaroidut Sentinelit tuovat lisää Autocannon-tulta Leman Russin tueksi. Maalausskabassakin menestyneiden talsijoiden reseptin ja käytetyt värisävyt voi vaklailla täältä

"Tuholaistorjujat" kantavat laserkiväärien tilalle konvertoituja erikoisaseita.

Kaikki näyttää olevan reilassa. Tutkimusmatkailija saatetaan komentoparakkiin toivottamaan tervetulleeksi toinen kunniavieras...

Koko osasto ojennuksessa ja valmiina Torquemada Coteazin nimipäiville!

...ja paaaaljon onnea, vaan!

No comments:

Post a Comment