December 6, 2015

Band of Brothers

Squad by Aleksi
"My four young wards nicknamed me Splinter for obvious reasons. I, in turn, named them after my favorite renaissance painters. I knew the outside world consider them freaks. So, I trained them in the art of ninjitsu…

Donatello – Whose simple wooden bo can disarm any adversary.
Rafael – No sword on earth can withstand his sai.
Leonardo – His swordsmanship is unmatched!
Michelangelo – Master of the whirling nunchakus! 

And that is how they became… The Teenage Mutant Ninja Turtles!"

-Master Splinter, Radical Rat

War Headin Survivor Series -harrastehaaste päättyi jo pari kuunkiertoa sitten, mutta sen perintö elää! Aktiivinen Fight Club -pelaaja ja turnauskonkari Aleksi Meuronen inspiroitui tempauksestamme ja halusi laittaa kasaan oman selviytyjäjenginsä. Työn aiheeksi tulivat 40K:n synkän tulevaisuuden sijaan värikkäät sankarit taiteilijan nuoruudesta.

Aleksi jatkoi Greebo-figuvalmistajan näyttävien nappien tunnelmaa aiheeseen sopivilla baseilla. Viemärihenkiset alustat on rakennettu kaikille figuille muun muassa korkista, green stuffista ja erikokoisista muoviputkista.

Ilmeikkäät figut on tosi hyviä sculpteja ja niihin on sisällytetty ikonisten "pääaseiden" lisäksi myös muuta varustusta. Aseistuksen ohella Allu halusi erottaa klassiset kilpparit toisistaan huivien värityksillä piirrossarjan tapaan.

Vanhalle fanille kilahti kyllä tunnari soimaan päähän välittömästi, kun figuja asetteli kameran eteen. Action-figuurit löytyi munkin kokoelmasta ennen 28-millisiin siirtymistä.

Leo teroittelee miekkojaan tynnyreihin jollain alemmalla viemäritasolla.

Allun ninjakilpparit on hyvä osoitus siitä, miten itsensä voi harrastajana haastaa kokeilemaan uutta. Kaikkien töidenhän ei välttämättä tarvitse päätyä pelikäyttöön.

Turtles-figut oli hauska nähdä livenä ja niitä tekisi mieli hommata pari omiinkin vitriineihin. Ehkä tästä vielä kehitellään jokin minipeli vaikka Ropeconiin?

Ryhmän täydentää tietysti näiden mentori, itse radikaali rotta. Alustan jätelaudasta kyhätty silta on köysiä myöten Allun käsialaa ja toimii hyvin figun osana.

Mestari tähyilee nukkuvan kaupungin kaduille.

Suurinkaan sankari ei toki olisi mitään ilman arkkivihollistaan! Kaikeksi onneksi Greebon valikoimasta löytyy myös Silppuri, jonka Allu puki perinteiseen teräs+purppura -väriteemaan.

Splinter lähettää suojattinsa tehtävälle. Foot Clanin sorto loppuu tänä yönä!

Kiitokset Aleksille tempauksemme jatkamisesta asiallisella panostuksella!

No comments:

Post a Comment