November 5, 2015

Back to the Grid!Turnausvuosi etenee kiivasta vauhtia kohti loppuaan, mutta muutama kova veto on vielä jäljellä! Vaikka viikonlopuksi matkataankin isolla jengillä legendaariseen Turku Fanaticiin, täytyy sanoa, että odotan vielä enemmän War Headin Civil War II -pikkujouluturnausta! Isoissa turnauksissa on hyvää energiaa ja haastavuutta, mutta kaveriporukan yhteisöllisyyttä ja samanmielistä fiilistelyä yksissä tuumin on vaikea peitota.

Mitä tulee turnauksiin, täytyy sanoa 2015 olleen poikkeuksellinen eritoten Etelä-Suomen figupelaajille. Kansalliselle toimintakentälle on saapunut vuoden mittaan täysin uusia toimijoita, jotka ovat ottaneet asiakseen järjestää pelitapahtumia esimerkiksi myymälöissä ja erilaisissa Coneissa. Lisäksi monet pelikaupat ovat tuoneet figupelejä takaisin turnausohjelmaansa, mikä tukee erityisesti paikallisen yhteisön harrastusta. Esimerkiksi marraskuussa taitaa reissaamiseen kykenevä 40K-pelaaja päästä halutessaan vierailemaan turnauksessa vaikka joka viikonloppu! Lisäksi formaatteja ja kilpailullisten tapahtumien "vakavuusasteita" on yhtä monta kuin on järjestäjiäkin, mikä on peliharrastuksen monimuotoisuuden kannalta ehdottoman hyvä juttu.

Sunnuntaina 15. marraskuuta kokoontuu Fight Clubille siis kuusi hampaisiin asti aseistautunutta War Head -operaattoria. Sisällissota on taas julistettu ja homman nimi on kolmen kierroksen 40K-turnaus panoksenaan ei enempää eikä vähempää, kuin tiiminsisäiset bragging rightsit figuvuodelle 2016. Viimeksi Johanneksen mustakuoriset Alienidit liihottivat voittoon, mutta tällä kertaa me muut ollaan aloitettu hyvissä ajoin valmistelut Xeno-kenraalin syöksemiseksi vallasta... Reilun viikon päästä laitetaan kova kovaa vastaan!

Yksi siisteimpiä juttuja perinteeksi muodostuneessa Civil Warissa on sen jengin rakenteluintoa nostava vaikutus. Tälläkin kertaa koko tiimi pystyttää salassa uusia joukkoja sisäistä vääntöämme varten ja inspiroituu näpertelyn ohessa 40K:sta ihan uudella innolla. Esimerkiksi Johannes tulee varmasti moninkertaistamaan valmistelujen aikana koko vuoden maalaussaldonsa ja peittoamaan vielä siinä sivussa viime vuodenkin aikaansaannokset! Mä ja Hesekin mentiin lupaamaan, että listoista löytyy täysin uudet Detachmentit...

Elämme jännittäviä aikoja! Viime vuoden sisällissotafiiliksiä voi muistella esimerkiksi kuvaraportin parissa.

Virnuile kun vielä voit... We're coming for you!

No comments:

Post a Comment