May 8, 2015

Road to Triad: Invitation spreeSuomen 40K-turnausvuoden kovimman turnaushaasteen lähtölaukaus lähestyy ja Triad 2 -sääntöpaketti on rakennettu! War Headin toista kertaa järjestettävä kutsuturnaus häämöttää loppukuisessa horisontissa, mutta valmistelut ovat jo täydessä käynnissä. Pidätämme vielä oikeuden sääntöpaketin tehtäviä, aikatauluja ja armeijanrakennusspeksejä koskeviin muutoksiin.

Suomen Ranking-sijoituksiin, aktiivisuuteen ja turnausmenestykseen perustuvia kutsuja julkaistaan tästä päivästä lähtien yksi päivässä marssittaessa kohti viimeistä Qualifier-turnausta Ropeconissa! Viimeiset paikat jaetaan coniviikonlopun aikana ja pyydämme kutsuttuja sankareita varmistamaan osallistumishalunsa mahdollisimman pian.

Kutsu 1: Pekka "Ishmael" Koskivirta
Pekka on yksi Suomen 40K-turnausskenen kovimmista veteraaneista ja pitkään peliuraan mahtuu isoja ja pieniä turnausvoittoja sekä useampi reissu ETC-leijonapaidassa. Kutsuperusteiksi sopivat myös ensiluokkainen Ranking-sijoitus, Turku Kevät Fanatic -menestys sekä sijoittuminen TOP8:iin viime vuoden Triadissa.

Kutsu 2: Esa "Black scars" Ristisuo
Esa tunnetaan yhtenä suomen figuskenen legendoista ja on monille vanhemmille pelaajille tuttu GW:n molempien pääpelien turnauksista (ja niiden kärkisijoilta). 40K:n seiskaedikka on houkutellut kokeneen kenraalin takaisin pelin pariin ja pistetili avautui tyylikkäästi ansaitulla kakkossijalla Turun Kevät-Fanaticissa.

Kutsu 3: Miika "Vasara" Kalliokari
Tänä vuonna ETC-joukkueen kapteenina toimiva Miika on tuttu näky pääkaupunkiseudun 40K-turnauksissa. Dark Eldarien erikoismies on niittänyt menestystä niin fluffikentillä kuin turnaustasollakin ja pistekuninkuus Kevät-Fanaticissakin jäi vain parin pojon päähän.

Kutsu 4: Niko "Nickor" Ärväs
Huippuaktiivinen Fight Club  -kenraali debytoi tänä vuonna European Team Championships -joukkueessa ja on tullut tutuksi erityisesti Grey Knight -vahvisteisia Astra Militarum -blobeja työntelevänä kenraalina. Muiden meriittien lisäksi nuorella komissaarilla on myös kauden näkyvin Ranking-kehitys!

Kutsu 5: Teemu "Nagarythes Heir" Juselius
Moninkertainen turnausvoittaja Teemu Juselius tuntuu teroittaneen pelikyntensä kuluneen kauden aikana ja on kiertänyt ahkerasti turnaustapahtumia myös Helsingin ulkopuolella. Mustien Marineiden vannoutunut komentaja oli myös osana Turku Fanaticin voittanutta iskuryhmää.

Kutsu 6: Jouni "Inouj" Haavisto
Jouni on Suomen 40K-turnauspiirien ehdottomia kärkinimiä ja myös ETC-ringin epävirallinen "isähahmo". Kutosedikan lopun kuiva kausi päättyi hiljattain sarjaan turnausvoittoja, joista yksi oli örkeillä valloitettu Fanatic-yksilöturnaus. Triadin yllättävin armeijavalinta saattaa tälläkin kertaa tulla Jounin taholta.

Kutsu 7: Emppu "emniemi" Niemi
Triad 2014:n ensimmäisen päivän yllätysvoittaja sekä TOP8-mies on myös yksi Suomen aktiivisimmista pelaajista. Emppu on suoraselkäinen Fight Club -aktiivi, jolla on reilusti codex-kohtaista kokemusta, pelisilmää sekä halua kehittyä. Vaikka kauden sijoitukset ovat toistaiseksi jääneet vaatimattomiksi, Farsight Enclave-joukkojen turnausvoitto vain odottaa toteutumistaan.

30.-31.5.2015 aavikko palaa, jengii kuolee ja rokki soi. Bring it!

No comments:

Post a Comment